28 Ιαν 2017

Πρόκληση! Δημόσιο έγγραφο στα τουρκικά στα Αρριανά της Θράκης

Απόδειξη-βόμβα για την πλήρη ασυδοσία των τουρκόφιλων στη Θράκη! Εγγραφο που φέρει το λογότυπο του Δήμου Αρριανών και ανακοινώνει ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στις 16 Ιανουαρίου του 2017 είναι γραμμένο στην τουρκική γλώσσα και με τουρκικά τοπωνύμια!

Παρότι φαίνεται πως δεν πρόκειται για κάποιο επίσημο έγγραφο, καθώς δεν έχει ούτε αριθμό πρωτοκόλλου ούτε σφραγίδα του δήμου, σίγουρα δείχνει την προτίμηση κάποιων προσώπων στη χρήση της τουρκικής γλώσσας, ακόμα και σε επίπεδο δημοσίων εγγράφων. Το εν λόγω έγγραφο ανακοινώνει ότι «λόγω χιονόπτωσης, όλα τα εν Οργάνη ευρισκόμενα σχολεία (συμπεριλαμβάνονται νηπιαγωγεία και το γυμνάσιο) και τα δημοτικά που βρίσκονται σε Κερασιά, Χλόη, Κάρδαμο, Δροσιά, Εσοχή και Ραγάδα θα παραμείνουν κλειστά στις 16/1/2017».
Σύμφωνα με πηγές της «δημοκρατίας», η κυκλοφορία τέτοιων εγγράφων είναι γνωστή στους αρμοδίους του ΥΠΕΞ, ωστόσο κανείς δεν έχει αντιδράσει. «Αλήθεια, δήμαρχος στην Τουρκία θα μπορούσε να γράψει κείμενα με το λογότυπο του δήμου στην ελληνική γλώσσα;» διερωτώνται πατριωτικοί φορείς της Θράκης.
dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου