27 Οκτ 2016

ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ… Βρέθηκε ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ θησαυρός στην Ελλάδα! Αμύθητο ποσό…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΑΨΟΥΝ ΠΑΛΙ..Απίστευτο εύρημα στις αποθήκες του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, όπου βρέθηκαν 40 χιλιάδες κούτες με ράβδους χρυσού, τιμαλφή ομόλογα, μετοχές, νομίσματα μεγάλης αξίας κ.ά. Στις επόμενες μέρες θα κατέβουν εκτιμητές για να αποτιμήσουν την αξία όλων των κουτιών.

xruso
Οι κούτες αυτές στοιβάζονταν στα υπόγεια του Ταμείου και λόγω της έλληψης του νομικού πλαισίου που υπήρχε τόσα χρόνια, υπήρχε αδυναμία αξιοποίησης. Πήρε 100 χρόνια ώστε κάποιος να αποφασίσει να καταγράψει και να εκτιμήσει τις αυτούσιες παρακαταθήκες που σαπίζουν μέσα στις κούτες από το 1920. Έτσι το υπουργείο έχει ξεκινήσει την επικαιροποίηση του νομικού πλαισίου, και θα χρειαστεί ένας χρόνος τουλάχιστον για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκτίμησης των αυτούσιων παρακαταθηκών.
Τώρα ΤΙ θα κάνει το υπουργείο μόλις εκτιμηθεί το συνολικό ποσό, κανείς δεν το ξέρει. Αν και όλοι θα ευχόντουσαν να βοηθούσε το κράτος τις ευπαθείς ομάδες με αυτά τα λεφτά είναι σχεδόν βέβαιο πως θα τα παραχωρήσει στους δανειστές της χώρας.

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΑΨΟΥΝ ΠΑΛΙ..

http://www.arpaktiko.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου