2 Οκτ 2017

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ : Προς οργάνωση ¨Φρουροί της Θράκης¨ Ενεργοποιηθείτε Θα σας συνδράμουμε σύντομα



To έλλειμμα εθνικής στρατηγικής είναι υπερβολικό , οι «εθνικά επιπόλαιες» κινήσεις σε ζωτικά εθνικά συμφέροντα , επικίνδυνες Η απόπειρα αναγνώρισης της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» , με ¨δούρειο Ίππο ¨ τα ανθρώπινα δικαιώματα , ανοίγει την κερκόπορτα σε μια γεωγραφική περιοχή της χώρας μας με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τεράστια γεωπολιτική σημασία.

Πολλοί σύλλογοι της μουσουλμανικής μειονότητας ετοιμάζουν ήδη αιτήσεις προς τα Πρωτοδικεία σε όλη την Θράκη ( αλλά , σε Κω και Ρόδο ) και φυσικά νέα καταστατικά, προκειμένου να μετονομαστούν σε «Τουρκικά» όταν ο νόμος πλέον θα τους δίνει αυτό το δικαίωμα.
Θα ακολουθήσουν το ιδιοκτησιακό και οι διεκδικήσεις γης !
Η προσπάθεια αυτή πρέπει να ¨ τραπεί σε άταχτη υποχώρηση ¨, προς παραδειγματισμό !!
Αφήστε τους πολιτικούς μας να ¨παίζουν διπλωματία ¨ και τους δημοσιογράφους να υπηρετούν την δική τους ¨σκοπιμότητα¨
Το τι συμβαίνει στην Θράκη , το τι σχεδιάζεται , το τι επιδιώκεται και ποιοι λειτουργούν προδοτικά σε βάρος της πατρίδας μας , όλοι το γνωρίζουμε πλέον.
Στις επόμενες εκλογές θα λάβουν το μήνυμα !!
Ήρθε η ώρα να δράσουν οι ΦΥΛΑΚΕΣ .
Όταν την 28/1/2016 ο ιμάμης Χουσεΐν Τζιχάν κατά την διάρκεια επίσκεψης του στο σπίτι του μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε ¨ έλαβε το μήνυμα ( που ήταν για τον Μέτε ) ¨ ο βουλευτής Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, πήρε τηλέφωνο τον διοικητή της αστυνομίας και ζήτησε να συλληφθούν οι απαγωγείς του Ιμάμη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά . Στο τέλος , όλη η επιχείρηση ¨σκόνταψε ¨ πάνω μας .
Ήσασταν υπό την ¨προστασία μας ¨ ήδη από το τέλος του 2015 ( χωρίς να μας το ζητήσετε ) όταν δώσατε πάλι το μήνυμα μέσα από τα νέα κεντρικά γραφεία του DEB (του «Τούρκικου εξτρεμιστικού» Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) στην Κομοτηνή )
Όπως και τότε , έτσι και σήμερα , περισσότερο από ποτέ , όχι μόνο θα σταθούμε δίπλα σας , αλλά σύντομα μέλη μας , θα σας συνδράμουν εμπράκτως .
Όλος ο Ελληνικός λαός θα είναι μαζί σας !
Περιμένουμε την απόφαση του ¨Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας ¨ που πρόσφατα σύστησαν νόμιμα με την μορφή σωματείου , φίλοι μας με ελληνική συνείδηση.
Ετοιμαστείτε να ¨δώσουμε το μήνυμα ¨ στους παρακάτω ( προς το παρόν ) κυρίους … εάν χρειαστεί.
Μουσταφά Τσολάκ
Ρασίμ Χιντ
Οζάν Αχμέτογλου
Ισμέτ Τουτζάρ
Ελτσίν Χατζηιμπράμ
Γκιουλσούμ Ζεϊμπέκ
Αλή Σαλίχογλου
Σεβάλ Οσμάνογλου
Καντρί Αμπντουλχαλίμ
Ριντβάν Τοπτσού
Χανιφέ Χουσείν
Ζεϊνούρ Μπαργκάν
Επίσης :
Το προξενείο Κομοτηνής ( συντονιστής ) και την Τουρκική τράπεζα Ziraat που επιδίδεται σε πλειστηριασμούς ακίνητης περιουσίας κατοίκων της περιοχή και χορηγεί δάνεια μόνο σε τουρκόφιλους και τουρκογενείς πολίτες της Θράκης.
Δέον είναι να σας επισημάνουμε ότι , στόχος δεν πρέπει να είναι σε καμία περίπτωση η ειρηνική συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων στη Δυτική Θράκη , αλλά, όσοι συνιστούν αποδεδειγμένα ¨δούρειο ίππο ¨.
Οι μουσουλμάνοι λόγω της γκετοποίησης αποτελούσαν και αποτελούν εύκολο στόχο για την τουρκική προπαγάνδα και ήταν ευεπίφοροι στα κελεύσματα της Τουρκίας. Δεν φταίνε αυτοί .
Το έλλειμμα εθνικής στρατηγικής ( να ξέρετε εφ εξής ) κύριοι , θα γεννά τέτοιες δράσεις όλο και ποιο έντονα , όσο επιμένετε να το καλύπτεται τάχα μου , με πολιτική και διπλωματική ( όπως αποδεικνύεται ) , αναποτελεσματικότητα.
omada.h.policing@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου