17 Φεβ 2017

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ κ. ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ
15 Φεβρουαρίου 1999. Ημέρα ντροπής, ημέρα που ο ηγέτης των Κούρδων, Αμπντουλάχ Οτσαλάν, παρά τις ηρωικές προσπάθειες του Έλληνα Αξιωματικού Σάββα Καλεντερίδη, έπεφτε στα χέρια των Τούρκων, με εμπλοκή της τότε ελληνικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον κ. Σημίτη και ΥΠΕΞ τον κ. Πάγκαλο.
18 χρόνια μετά, ο κ. Πάγκαλος, αντί να κρύβεται από τα μάτια της Ιστορίας και να ντρέπεται για τα κατορθώματά του, διάλεξε την ημέρα για να παρουσιασθεί ενώπιον του ελληνικού λαού, στην εκπομπή «Οι αταίριαστοι», στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
Είναι ο ίδιος Πάγκαλος που στην κρίση των ΙΜΙΩΝ είπε να κατεβεί η Ελληνική Σημαία και θα πούμε ότι την πήρε ο αέρας!!
Είναι ο ίδιος Πάγκαλος που είπε το αηδιαστικό «όλοι μαζί τα φάγαμε»
Είναι ο ίδιος Πάγκαλος που έβρισε τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας μας με το χαρακτηρισμό «αντιπαραγωγικοί»
Είναι ο ίδιος Πάγκαλος που με την πολιτικοί των κυβερνήσεων που συμμετείχε, αυτός και όμοιοι του οδήγησαν την χώρα μας στη σημερινή καταστροφή,
Και τι μαργαριτάρια εξεστόμισε στην εκπομπή και ποιους πάλι έβρισε ;
Έβρισε όλους εμάς, όλο τον Ελληνικό λαό, λέγοντας ότι είμαστε ένας «διεφθαρμένος λαός», όπως κάποτε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είχε πει ότι κυβερνάει ένα διεφθαρμένο λαό.
Μας είπε ότι για την κατάντια της Χώρας μας δεν φταίει ο κάθε Τσοχατζόπουλος αλλά ο τυροπιτάς της γειτονιάς που δεν έκοβε απόδειξη.
Μας είπε ότι για την κατάντια της Χώρας μας δεν φταίει ούτε καμιά Siemens ούτε καμιά Novartis. Οι Έλληνες φταίνε. Φταίνε και οι πολλοί Στρατηγοί που έχει η Ελλάδα και οι εποχιακοί πυροσβέστες που ζητούν τα δίκαια τους.
Και τι παραδέχτηκε ανερυθρίαστα ;
«Το 2011 ήμασταν ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ στο ΠΑΣΟΚ»
Και ποιος το παραδέχτηκε ; Ο Θεόδωρος Πάγκαλος που υπήρξε ο Νο 2 του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ !!!
Υπάρχει δικαιοσύνη ;;;;;;;
Αξιωματικός ε.α

1 σχόλιο: