15 Φεβ 2017

Οι Τούρκοι με 4 Οπλισμένα Μαχητικά & 3 κατασκοπευτικά ….Έκαναν σουρωτήρι το Αιγαίο!



Τι είχες Γιάννη τι είχαν πάντα κουτσή στραβή αδύναμη και διαλυμένη η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία αλλά τις Παραβιάσεις και τις Υπερπτήσεις και τις κάνουν και κάνουν και σουρωτήρι το Αιγαίο!
Την ώρα που ο Α/ΓΕΣ προσγειωνόταν στο Φαρμακονήσι οι Τούρκοι έστειλαν τα F-16 να κάνουν «περαντζάδα»  στα 26.000 πόδια βέβαια αλλά πέταξαν πάνω από το νησί μας και εμείς αν και είχαμε την δύναμη να τους κατεβάσουμε κάτω  δεν πρόκειται  να το κάνουμε ποτέ !
Την ίδια ώρα άλλα δύο Μαχητικά Τούρκικα μαχητικά έμπαιναν από το γνωστό σημείο αναγκάζοντας το Α/ΤΑ να στείλει δύο F-16 απο την 130 ΣΜ της Λήμνου για Αναχαίτιση!
Οι Τούρκοι δεν έμειναν μόνο σε αυτά αλλά στο Ουρανό πέταξαν και 3 Κατασκοπευτικά -Καταγραφικά CN-235  που πέρασαν πάνω κάτω το Αιγαίο !
Το αποτέλεσμα  25 Παραβιάσεις  ,7 Παραβάσεις και μια Υπέρπτηση πάνω απο το νησί μας και εμείς να ζήσουμε να τις θυμόμαστε …Αντε και εις ανώτερα
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 15η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 2 (2 α/φ & 2 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 3 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 7
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 4
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 7
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 25
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
α. 1 εκ των ανωτέρω 25 παραβιάσεων ήταν η υπέρπτηση που πραγματοποίησε ένα ζεύγος τουρκικών μαχητικών α/φ F-16 την 13:18 άνωθεν ν. Φαρμακονήσι στα 26.000 ft,
β. Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου