4 Ιαν 2017

Καθημερινά και πάντα οπλισμένα τα Τούρκικα F-16 γυροφέρνουν στο Αιγαίο!


Νέες παραβιάσεις και νέες Αναχαιτίσεις στο Αιγαίο με τα Τούρκικα  F-16 να γυροφέρνουν καθημερινά και πάντα οπλισμένα στο Αιγαίο …
Τι Μοναδικές φορές που οι Τούρκοι δεν καταγράφονται με Οπλισμό είναι όσες φορές δεν τους αναχαιτίσαμε …Ίσως γιατί δεν φτάσαμε σε σημείο να το καταγράψουμε ,είτε γιατί αποχώρησαν πριν τα Μαχητικά μας φτάσουν στην Περιοχή ,είτε γιατί το πέρασμα ήταν τέτοιο που τα Ελληνικά μαχητικά ανέμεναν περαιτέρω κινήσεις!
Όμως για να είμαστε και δίκαιοι με την Πολεμική μας Αεροπορία δεν υπήρξε τουλάχιστον μέχρι τώρα περίπτωση να μην σηκώσουν μαχητικά ότι και να πετάει από την άλλη πλευρά …Ακόμη και ψεκαστικό !
Όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με τα Αντιαεροπορικά μας Όπλα που έχουν την δυνατότητα να εγκλωβίσουν  τα Τούρκικα Μαχητικά …Ο λόγος που δεν το κάνουν ανεπίσημα είναι να μην θεωρηθεί εχθρική ενέργεια !
Μα όταν Παραβιάζεται κατάφωρα ο Εθνικός Εναέριος Χώρος εσύ μένεις στην Θεωρεία ; Αγκυλώσεις που πρέπει  να εκλείψουν γιατί και ο Φόβος Φυλάει τα Έρμα !
Την ώρα που εμείς  το κουβεντιάζουμε στο χαρωπό οι Τούρκοι σήκωσαν Οπλισμένα μαχητικά και προέβησαν σε Παραβιάσεις  και στο Βόρειο που μπήκαν και στο Κεντρικό Αιγαίο που βγήκαν απο το FIR Αθηνών !
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 3η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (2 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : –
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 2
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 2
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 4
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου