19 Δεκ 2016

«Να είστε έτοιμοι για την τρέλα» -ετοιμάζουν χάος την ημέρα των εγκαινίων.


Γράφει η Susan Duclos.
Αφού η αγαπημένη της παγκοσμιοποίησης Χίλαρυ Κλίντον, δεν κέρδισε τις εκλογές από τον Τραμπ,οι παγκοσμιοποιητές θα κάνουν τα πάντα, ώστε ο Ντόναλντ Τραμπ να μην γίνει ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Τώρα ο Σόρος συνδέεται μεομάδες που σχεδιάζουν πλήρες χάος την ημέρα τωνεγκαινίων στην Ουάσιγκτον DC, στις 20 Ιανουαρίου 2017.

Προσπάθησαν να επηρεάσουν και να πείσουν τους εκλέκτορες να μην ψηφίσουν τον Τραμπ,για να μπει στο Λευκό Οίκο,αλλά όπως φαίνεται απέτυχαν,,αφού δεν έπεισαν τον αριθμό των εκλεκτόρων που χρειαζόντουσαν.
Οι εκλέκτορες έλαβαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεκάδες χιλιάδες μηνύματα ,για να καταψηφίσουν τον Τραμπ.
Το συντριπτικό σύνολο του εκλεκτορικού σώματος όμως θα δώσει την υποστηριξή του στον Τραμπ.
Εστειλαν και ένα μήνυμα ,για να μεταθέσουν την ημερομηνία που οιεκλέκτορες ψηφίζουν για τα εγκαίνια.(Στις 3 Ιανουαρίου).
Ο Ομπάμα χρησιμοποίησε ακόμα και την ψεύτικη είδηση ότι η Ρωσία παρενέβη στις εκλογές για να βγει Πρόεδρος ο Τραμπ!«Να είστε έτοιμοι για την τρέλα» -ετοιμάζουν χάος την ημέρα των εγκαινίων. - Εικόνα1
Αφού απέτυχαν όλες οι παραπάνω ενέργειές τους, τώρα σχεδιάζουν ειρηνικές διαμαρτυρίες,αποκλείοντας δρόμους,όπως αναφέρει το US News & World Report.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΈΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΕΣ ΑΠΌ ΟΜΆΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΈΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ  ΣΌΡΟΣ. Ομάδες που έχουν χρηματοδοτηθεί από τον Σόρος ετοιμάζονται να σταματήσουν τα εγκαίνεια με την τελετή παράδοσης-Παραλαβής της Προεδρίας,παραλύοντας την πρωτεύουσα. Μίασημαντική ομάδα σχεδιάζει μια ομαλήαλλά μεγάλη διαδήλωση κατά μήκοςτης διαδρομής που γίνεται η παρέλαση. Αλλά μια πιο ριζική προσπάθειαλειτουργεί υπό το σλόγκαν «καμία ειρηνική μετάβαση» που επιδιώκει νααποκλείσει μεγάλους δρόμους στην πρωτεύουσα του έθνους και νααποτρέψει την κυκλοφορία με τα πόδια.«Να είστε έτοιμοι για την τρέλα» -ετοιμάζουν χάος την ημέρα των εγκαινίων. - Εικόνα2Άλλες ομάδες σχεδιάζουν να διαμαρτυρηθούν φωνάζοντας «αρνούμαστε νααναγνωρίσουμε  το Ντόναλντ Τραμ σαν Πρόεδρο των ΗνωμένωνΠολιτειών»,και «δεν είναι ο Πρόεδρός μας». Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, αςμην ξεχνάμε την απειλή από το «Αυτο-διακηρυγμένο μέλος μαρξιστή από τοΣιάτλ,από το Δημοτικό Συμβούλιο που είναι μέρος του κινήματος του ΤζορτζΣόρος που χρηματοδοτούνται από το Occupy Wall Street ναενορχηστρώσει ένα  «Πανεθνικό κλείσιμο δρόμων» την ημέρα τωνεγκαινίων Από την άλλη πλευρά θα έρθουν να υποστηρίξουν το Τραμπ 2.000.000 ποδηλάτες. ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΒΊΑ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΊΩΝ.
Ενώ η πλειοψηφία των ομάδων ζητούν «ειρηνικές» διαμαρτυρίες, όπωςαποδεικνύεται από προηγούμενες διαμαρτυρίες, στις εκδηλώσεις κατά του Τραμπ, όπου καταβάλλονται διαδηλωτές άρχισαν πραγματικές ταραχές,προκαλώντας σωματικές βλάβες σε άλλους, καταστροφή κτιρίων, καίγονταςαυτοκίνητα και γενικά διαμαρτύρονται βίαια, είναι πολύ πιθανό ότι θα δούμεμια σειρά από ανησυχητικά περιστατικά, και πιθανώς οριστικές ταραχές. Στοπαρακάτω βίντεο βλέπουμε μια σύνταξη με σκηνές από τις ταραχές τουΠόρτλαντ, Όρεγκον που πραγματοποιήθηκαν μετά τις εκλογές, όπουο βιντεογράφος τελειώνει με την ακόλουθη προειδοποίηση «Είναι έτοιμοι γιατην τρέλα που θα συμβεί στις 20 Ιανουαρίου» 
Τα μέτρα ασφαλείας στις 20 Ιανουαρίου θα είναι δρακόντεια και θα συμμετέχει και ο στρατός,αφού αναμένονται πάνω από 800.000 κόσμος να βρεθούν εκείνη τη μέρα στην πρωτεύουσα. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότηταότι θα γίνουμε μάρτυρες «τρελλών καταστάσεων», στην Ουάσιγκτον, τηνημέρα των εγκαινίων. y.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : corfiatiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου