12 Απρ 2016

Ο ΤΟΣΚΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ κα. ΤΑΣΙΑ! Οι πρόσφυγες δεν υπάρχουν ούτε στο κέντρο της Αθήνας ούτε στις εθνικές οδούς – «Ο ελληνικός λαός νιώθει το προσφυγικό μέσω τηλεόρασης»Ο ΤΟΣΚΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ κα. ΤΑΣΙΑ! Οι πρόσφυγες δεν υπάρχουν ούτε στο κέντρο της Αθήνας ούτε στις εθνικές οδούς – «Ο ελληνικός λαός νιώθει το προσφυγικό μέσω τηλεόρασης»

Σε ρόλο Τασίας Χριστοδουλοπούλου εμφανίστηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τους μετανάστες στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, μιλώντας στην ΕΡΤ εξήγησε ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει νιώσει στο πετσί του κάποια δύσκολη κατάσταση με τις αυξημένες ροές. «Μπορώ να σας πω ότι ο ελληνικός λαός το προσφυγικό πρόβλημα εκτός από κάποιες ακριτικές περιοχές δεν το έχει νιώσει, παρά μόνο μέσω της τηλεόρασης» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός. Μάλιστα, ο ίδιος διευκρίνισε ότι «δεν το έχει νιώσει στο πετσί του, εννοώ στην καθημερινότητα του. Δηλαδή μέσα στο κέντρο της Αθήνας δεν βλέπουμε πρόσφυγες, μέσα στο κέντρο των μεγάλων πόλεων δεν βλέπουμε πρόσφυγες, μεσα στις εθνικές οδούς δεν βλέπουμε πρόσφυγες, υπάρχει το πρόβλημα, δεν θέλω να πω να το κουκουλώσω, αλλά είναι ελεγχόμενο σε μεγάλο βαθμό και θα γίνει ακόμη πιο ελεγχόμενο τις επόμενες μέρες».
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου