3 Δεκ 2014

Περιμένοντας την «αλλαγή»…


waiting

Ο παγκοσμιοποιητικός σκοταδισμός της Δύσης απλώνει όλο και περισσότερο το μανδύα του πάνω από τις με χίλιο-δυο έγνοιες απασχολημένες μάζες, οι οποίες ταυτόχρονα λαμβάνουν παχυλές υποσχέσεις ανάκαμψης. Σε εκπομπή ακούσαμε την Λιάνα Κανέλλη, που δεν μασάει τα λόγια της, να αναφέρει ότι τις μάζες είτε θα τις οδηγήσουν στην απόλυτη υποταγή-εξάρτηση είτε θα τις οδηγήσουν σε πόλεμο και όλοι στο στούντιο«τρομοκρατήθηκαν», καθώς περιμένουν την… «αλλαγή» που υποτίθεται φέρνουν κάθε φορά οι εκλογές. Μόνο που αλλαγή δεν σημαίνει πάντα προς το καλύτερο.

Στην εποχή μας απόλυτη εξάρτηση σημαίνει, εξαρτώμαι αποκλειστικά από το κράτος και τα δανεικά λεφτά και δεν βασίζομαι πλέον στις δυνάμεις μου. Μου πετούν εκεί ένα επίδομα της πλάκας, μου χαρίζουν και το ρεύμα και εγώ απολαμβάνω την «ανάπτυξη και την ευημερία» στρουθοκαμηλίζοντας μέχρι η παγκόσμια χούντα να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και η προσωρινή «ευημερία»να δώσει ξαφνικά την θέση της στο χάος, έτσι ώστε να επιβληθεί η τάξη μέσω του χάους. Σε μερικές χώρες είναι πιο εύκολο να επιβληθεί η παγκόσμια δουλεία. Τους τα εχουν προσφερει ολα! Ποιότητα ζωής, παιδεία, υγεία, επιδόματα, υπηρεσίες. Για να μην τα χάσουν, θα δεχθούν οτιδήποτε.  Σε άλλες χώρες (βλ. Ελλάδα) υπόσχονται ευημερία.
Όλοι λοιπόν δεσμεύονται ότι η λύση θα βρεθεί και όλα θα αλλάξουν από τους πολιτικούς και τους οικονομολόγους, καθησυχάζοντας τον κόσμο. Το σχέδιο όμως προχωράει «αθόρυβα» και παραπλανητικά. Οι φόροι αυξάνονται, η ανέχεια μεγαλώνει με τελικό στόχο να φτάσουν όλοι στην απελπισία, όπως τόνισε η κα Κανέλλη και δεν έχει καθόλου άδικο.
Η απελπισία θα αναγκάσει πολλούς πολίτες να αποδεχθούν οικειοθελώς την καταστρατήγηση της ελευθερίας τους σε ένα παγκόσμιο κράτος-δυνάστη ως αντάλλαγμα για τάξη και ασφάλεια. Όσοι αντιδρούν, επειδή θα στιγματίζονται θα αναγκαστούν να φύγουν, αν δεν συλληφθούν πάντα για χάρη της «ειρήνης». Ήδη στις Η.Π.Α. μπαίνουν κάμερες σώματος στους αστυνομικούς με αφορμή τα γεγονότα στο Φέργκιουσον, ενώdrones είναι έτοιμα να κατακλύσουν και τους δρόμους των πόλεων στην Ελλάδα, προκειμένου τίποτα να μην ξεφεύγει από τον Μεγάλο Αδελφό. Άλλωστε όλοι και όλα είναι ήδη φακελωμένα και όταν χρειάζεται οι αρχές ανατρέχουν στα αρχεία.
Ταυτόχρονα επιχειρείται υποκριτική ένωση των χριστιανικών Εκκλησιών, προκειμένου όλες οι θρησκείες ενωμένες να δώσουν «εν ειρήνη» τα σέβη τους στην παγκόσμια κυβέρνηση σε… «τελετή» που κατά τα φαινόμενα θα λάβει χώρα στην Μέση Ανατολή (Ιεροσόλυμα), καθώς από εκεί θα ξεκινήσει μια νέα περιφερειακή τάξη πραγμάτων με παγκόσμια εμβέλεια, έχει ανακοινώσει, θυμίζουμε, ο Χένρι Κίσινγκερ.
ΠΥΓΜΗ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου