9 Ιαν 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απαγορεύονται, μπάνιο, σίδερο, μαγείρεμα λόγω... αιθαλομίχλης!


Picture

Να σβήνουν τις λοιπές ηλεκτρικές συσκευές, εφόσον θα χρησιμοποιούν το κλιματιστικό τους για να ζεσταθούν, τις ημέρες που θα ισχύει η έκπτωση στο ρεύμα λόγω της αιθαλομίχλης, συστήνει στους καταναλωτές ο διαχειριστής του συστήματος μεταφοράς ενέργειας, γιατί αλλιώς, κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ρεύμα!!!

Όπως αναφέρει η προειδοποίηση, αυτό χρειάζεται να γίνει για την αποφυγή προβλημάτων διακοπών ηλεκτροδότησης που ενδεχομένως προκύψουν στις εσωτερικές οικιακές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις αλλά και στο Δίκτυο της περιοχής τους.
Το ότι η χώρα μας έχει γίνει για κατοίκους με γερά νεύρα αυτό το έχουμε καταλάβει. Το ότι πλέον χρειάζεται να επιστρατεύσεις όχι μόνο υπομονή και αγωνιστικότητα για να επιβιώσεις, επίσης το έχουμε καταλάβει. Αλλά ως φαίνεται, έχει ξεκινήσει και άτυπος ανταγωνισμός... αστεϊσμού! Ποιος θα πει ή θα κάνει τη μεγαλύτερη μπαρούφα!
Οπότε, μόλις σφυρίξουν 'σύρμα' για την αιθαλομίχλη, μείνετε άπλυτοι, νηστικοί και ασιδέρωτοι, αλλιώς θα μείνετε ΚΑΙ στο κρύο!. Όχι, βρε! Την τηλεόραση μην την κλείνεις, άσ' την ανοιχτή. Πως αλλιώς θα μάθεις ότι έχουμε success story, είμαστε σε καλό δρόμο και φλερτάρουμε με την ανάπτυξη;
allnewz.weebly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου