3 Οκτ 2013

ΔΗΛΩΣΗ«Αργυρού Νάνου» της ΜΙΤ: Ιδού οι 6 Έλληνες που θέλουν να καταστρέψουν την Τουρκία!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!

http://www.defence-point.gr/news/wp-content/uploads/2012/10/MIT-Turkey.jpg

Είναι οι Πανέλληνες του Μυστρά;...

Γράφει ο Ειδικός Συνεργάτης

Καταιγιστικό ρυθμό, σαν χιονοστιβάδα που απειλεί να αλλάξει άρδην την πολιτική κατάσταση στο παρασκήνιο της Ελλάδας, πάει να πάρει το θέμα με τους Πανέλληνες του Μυστρά!!! Ήδη, μέσα στον Σεπτέμβριο βγήκαν συγκλονιστικά στοιχεία:


* 6 Σεπτεμβρίου 2013, «Ελ. Ώρα»: Ο καθηγητής Δημήτρης Κιτσίκης δημόσια ανέφερε: «Εγώ είμαι ο πνευματικός Ηγέτης των Πανελλήνων του Μυστρά»!!!
* 12 Σεπτεμβρίου 2013, «Ελ. Ώρα»: Ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης απάντησε εφ’ όλης της ύλης για το θέμα Μυστρά-Πανελλήνων, αποκαλύπτοντας: «Γυναίκα θα σώσει τον Ελληνισμό»!!!
* 14 Σεπτεμβρίου 2013, «Ελ. Ώρα»: Επιβεβαιώνεται και ιστορικά ο σύγχρονος θρύλος των Πανελλήνων του Μυστρά...
* 19 Σεπτεμβρίου 2013, «Ελ. Ώρα»: Έγινε λόγος για το μυστικό δαχτυλίδι-στέμμα της μελλοντικής Ηγέτιδας τος Ελληνισμού!...
* 26 Σεπτεμβρίου 2013, «Ελ. Ώρα»: Τα Ελληνικά Μοναστήρια το παραδέχονται, πως πρώτο θέμα στις κουβέντες των μοναχών είναι ο Μυστράς και οι Πανέλληνες!
Είχαν προηγηθεί τα συναρπαστικά δημοσιεύματα της «Ελ. Ώρας» για τον συσχετισμό του μυστηριακού κύκλου των Πανελλήνων του Μυστρά με τις μεγάλες αλλαγές που γίνονται στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό, αλλά και με μερικά «παράξενα» περιστατικά στην Τουρκία, υπονομευτικά του εκεί καθεστώτος. Όλα αυτά προκάλεσαν, βέβαια, το μεγάλο ενδιαφέρον ξένων αποστολών στην Ελλάδα, ανάμεσα στις οποίες και «ειδικούς» πράκτορες μυστικών υπηρεσιών. Φυσικό ήταν όλοι τους να «θορυβηθούν» από τις εξελίξεις, γιατί κάτι που –για μερικούς- ξεκίνησε ως ένα «αστείο» παιχνίδι με την ιστορία, τελικώς βρέθηκε να αποκτά τεράστιες και αναπάντεχες διαστάσεις! Σήμερα αξίζει –μέρες που είναι...- να προβεί η φιλόξενη «Ελ. Ώρα» σε μια νέα τρομακτική αποκάλυψη, που δείχνει και την σοβαρότητα του θέματος.
Πριν από καιρό η «Ελ. Ώρα» είχε κάνει μία «περίεργη» δημοσίευση σε πρωτοσέλιδό της μάλιστα. Ανέφερε την ύπαρξη στην Ελλάδα ενός πράκτορα της Τουρκίας, επ’ ονόματι –κωδική ονομασία- «Αργυρός Νάνος». Ο «Αργυρός Νάνος» συντάσσει εκθέσεις για λογαριασμό της τουρκικής υπηρεσίας ΜΙΤ, μάλιστα παριστάνει την ίδια ώρα τον... «Έλληνα εθνικόφρονα»! Κινείται σε «ελληνοκεντρικούς» κύκλους, συλλέγοντας εκεί πληροφορίες για πρόσωπα-καταστάσεις κλπ., διοχετεύοντας έπειτα τα στοιχεία αυτά στα αφεντικά του της Άγκυρας.
Τώρα ο «Αργυρός Νάνος» κινητοποιήθηκε και αυτός, για λογαριασμό της τουρκικής υπηρεσίας ΜΙΤ πάντα, όπως και άλλοι «συνάδελφοί» του πράκτορες στην Ελλάδα έκαναν για λογαριασμό άλλων παρόμοιων υπηρεσιών, για το θέμα των Πανελλήνων του Μυστρά. Εντολή του –φυσικά- η συλλογή όσων γίνεται πιο πολλών στοιχείων για το θέμα. Έψαξε ο «Αργυρός Νάνος» και έφτασε σε εντυπωσιακά, όπως πιστεύεται, συμπεράσματα! Συνέταξε «ειδική» αναφορά, με «δύσκολο» σπάσιμο του κώδικα, προς την τουρκική υπηρεσία ΜΙΤ, πίσω από την οποία κάνει λόγο για συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις... Αξίζει να δούμε τι γράφει σε ένα σημείο ο «Αργυρός Νάνος», γιατί δυστυχώς για τον ίδιο... την «πάτησε» για μια ακόμα φορά, αφού η αναφορά του έπεσε τελικώς σε λάθος χέρια! Να δούμε βέβαια αν η υπηρεσία του θα τον ανακαλέσει τώρα σε «τάξη»... Γράφει ο «Αργυρός Νάνος», σε άλλα ανάμεσα, τα παρακάτω που αφορούν γνωστά πρόσωπα (και από την «Ελ. Ώρα»):
«Στον κύκλο του «Κάστρου» [ΣΗΜ.: Πανέλληνες του Μυστρά] είναι ενδεχόμενη η συμμετοχή –κοντά σε πιο άγνωστα πρόσωπα που προξενούν κάποιο μυστήριο- και μερικά δημόσια πρόσωπα. Αυτά ασκούν επιρροή σε μία ευρεία εθνική μάζα. Μερικά τοποθετήθηκαν και πρόσφατα. Άλλα αφήνουν να φανεί πως είναι κάτοχοι μυστικών και γνώστες γεγονότων του μέλλοντος. Εξετάζεται η ανάμειξή τους σε όποια μορφή μελλοντικής διακυβέρνησης.
Αυτά τα πρόσωπα επιθυμούν την καταστροφή της Τουρκίας και την δημιουργία μίας μείζονος Ελλάδας, με μια νέα πολιτειακή μορφή. Το πρόγραμμα [ΣΗΜ.: «Φάρος της Ανατολής»] το έχουν εκπονήσει προσκείμενοι στον κύκλο του «Κάστρου» και ομοϊδεάτες τους. Πιθανολογώ για έξι πρόσωπα, που πρέπει να γίνει μελέτη των άρθρων και έργων τους. Είναι, σε αλφαβητική σειρά, οι Ιφικράτης ΑΜΥΡΑΣ, Χρίστος ΓΟΥΔΗΣ, Δημήτρης ΚΙΤΣΙΚΗΣ, Ησαΐας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Φώτιος ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ, Γιώργος ΠΑΛΜΟΣ.
Ας εξεταστούν τα συνημμένα [ΣΗΜ.: κείμενα, άρθρα, δημοσιεύματα των ως άνω]. Εγώ συνεχίζω την αναζήτηση. Έντονο το ενδιαφέρον για τα λιγότερο γνωστά πρόσωπα. Με προβληματίζει το ενδεχόμενο να υπάρχει από τον Εχθρό «προπέτασμα καπνού». Άλλα να είναι τα φαινόμενα και άλλη η πραγματικότητα πίσω από αυτά».

Τάδε έφη «Αργυρός Νάνος»! Η αναφορά του προς ώρας... ασχολίαστη. 

πηγη



/thesecretrealtruth.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου