11 Απρ 2016

Έκτακτη είδηση..η Ρωσία παρέδωσε αιφνιδιαστικά τις πρώτες συστοιχίες πυραύλων s-300 στο Ιράν ,παροξυσμός στους …

b2ca1326d1632b8c692961457ee0122b

Αμερικανούς και τους Ισραηλινούς,αποκλειστικές φωτογραφίες του dioptranews.

Aλλάζουν τα δεδομένα στο ισοζύγιο ισχύος στην περιοχή του Περσικού Κόλπου,μετά την χθεσινή αιφνιδιαστική παράδοση(βλ.φώτο από την μεταφορά των συστημάτων σε ιρανικές υπόγειες εγκαταστάσεις)από την Ρωσία,στις ιρανικές ένοπλες δυνάμεις,του πρώτου τμήματος των εξελιγμένων αντιαεροπορικών-αντιπυραυλικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς τύπου S-300PMU2,με βεληνεκές κατάρριψης μαχητικών αεροσκαφών που ξεπερνά τα 200χλμ,ενώ διαθέτει ικανότητα κατάρριψης και βαλλιστικών πυραύλων καθώς και πυραύλων κρουζ.
Με την προσθήκη στο ιρανικό οπλοστάσιο αυτού του συστήματος,το Ιράν θα μπορεί να προστατεύει κρίσιμες εγκαταστάσεις για την στρατιωτικοπολιτική του επιβίωση,έναντι οποιονδήποτε απειλών.
Ήδη στο Ισραήλ,επικρατεί αντιρωσικός παροξυσμός,βλέπετε οι σιωνιστές είχαν μάθει εκ του ασφαλούς να βομβαρδίζουν Παλαιστινίους εξοπλισμένους με..σφεντόνες και σίγουρα αυτή η εξέλιξη δυσκολεύει τους σχεδιασμούς τους κατά του Ιράν.
Όσο αφορά την Ρωσία,με την κίνηση αυτή,μπαίνει γερά στην κούρσα για την μεγάλη εξοπλιστική πίτα των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων,με το επόμενο συμβόλαιο το οποίο σύντομα θα υπογραφεί να αφορά την προμήθεια απο την Ρωσία 250+εξελιγμένων su-30…
cftli2fw4aaddvjcftljbiwcaa39ohcftljbsxiaa1mlecftljdvw4aehahs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου