11 Απρ 2016

Θα μαζέψει κανείς τους "αλληλέγγυους"; Με φυλλάδιο καλούν πρόσφυγες-λαθρομετανάστες να "πολεμήσουν" για την ελευθερία τους




σχόλιο Γ.Θ : Ανέκαθεν ο χειρότερος εχθρός του Γένους μας ήταν οι προδότες της φυλής μας. Τώρα στον χαμό μας, τώρα που διαλυόμαστε, τα αναρχοφασιστοειδή στάζουν μίσος και δηλητήριο και τα δίνουν όλα υπηρετώντας τα σχέδια της νέας τάξης. Υπάρχει όμως και Θεός. Υπάρχει και Πνευματικός Νόμος.

Σε παράγοντα αποσταθεροποίησης εξελίσσονται οι "αλληλέγγυοι" και όλοι όσοι έχουν μαζευτεί στην Ελλάδα δίχως καμία εξουσιοδότηση ασκώντας δραστηριότητας σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων - μεταναστών.
Με το φυλλάδιο που δημοσιεύει το newpost.gr οι αλληλέγγυοι καλούν τους πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες να μην αποχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά, να μην μπουν στα λεωφορεία και να παραμείνουννα πολεμήσουν για την ελευθερία τους.
Παράλληλα τους ζητούν να συμμετέχουν σε πορεία διαμαρτυρίας που θα αρχίσει στις 2 το μεσημέρι από την πλατεία Βικτωρίας.
Για ποια ελευθερία όμως να πολεμήσουν; Και εναντίον ποιων; Μιας χώρας στην οποία εισήλθαν λαθραία και ενός λαού που μέσα στη φτώχεια του, τους έχει συμπαρασταθεί όσο κανείς μολονότι έχουν πυκνώσει τα περιστατικά που δείχνουν ότι δεν το σέβονται;
Ποιοι είναι αυτοί που προτρέπουν εξαθλιωμένους ανθρώπους να "πολεμήσουν"; Τι έχουν στο νου τους;
Οι ελληνικές αρχές τι κάνουν; Γιατί δεν τους σταματούν;
yiorgosthalassis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου