10 Μαρ 2016

Αποκάλυψη: Nα γιατί είπε για τους Τούρκους αυτά που είπε ο Στρατηγός Συναδινός!

Αποκάλυψη: Nα γιατί είπε για τους Τούρκους  αυτά που είπε ο Στρατηγός Συναδινός!



Πολλοί έπεσαν να φάνε τον Στρατηγό Συναδινό που μίλησε απαξιωτικά για τους Τούρκους στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο παίρνοντας τη θέση του Προεδρεύοντος  φιλότουρκου Σούλτς !
Ο λόγος είναι η παρέμβαση του ευρωβουλευτή για το προσφυγικό, όπου ανέφερε ότι «όπως έχουν γράψει Οθωμανοί επιστήμονες οι Τούρκοι είναι βάρβαροι είναι βρώμικοι, είναι όπως τα σκυλιά που γαβγίζουν και όταν επανέλθει ο εχθρός υποχωρούν».
Εξηγώντας την απόφασή του ο κ. Σούλτς είπε ότι σύμφωνα με το άρθρο 165 της ΕΕ, «πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα οποία είναι προσηλωμένη και υποκλίνεται η ΕΕ.
Εδώ καταβάλλεται προσπάθεια να ξεπερκεραστούν κόκκινες γραμμές, ώστε να γίνει αποδεκτός ο ρατσισμός. Αλλά αυτό με μένα δεν θα περάσει» πρόσθεσε.
Όμως ο Φιλοτουρκος Σούλτςς δέχεται να είναι φίλη και σύμμαχος η Τουρκία μια χώρα που δεν αναγνωρίζει την Κύπρο κράτος μέλος του ΟΗΕ και  Κράτος μέλος της Ε.Ε  αυτά πς δικαιολογείτε ; δεν είναι Ρατσιστικό σε βάρος των Κυπρίων και της Ελλάδος ; κ.Σούλτς ;
Ή Υποκρισία του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Τούσκ που έδωσε συγχαρητήρια στις χώρες που έκλεισαν τα Σύνορα  για τους ταλαίπωρους πρόσφυγες που οι Ευρωπαίοι Ηγέτες τύπου Σούλτς , καίγονται δήθεν για   αυτά που είπε ο Στρατηγός Συναδινός για τους Τούρκους!Αποκάλυψη: Nα γιατί είπε για τους Τούρκους  αυτά που είπε ο Στρατηγός Συναδινός! - Εικόνα1
Επειδή στην Ελλάδα αλλά δυστυχώς και στην Κύπρο υπάρχει  Ανεξήγητη Τουρκολαγνεία για τους Τούρκους, ειδικά δε σε όσους δεν έζησαν την Εισβολή του Αττίλα…Καιρός είναι να αποκαλύψουμε εδώ κάτι που το έχει παραδεχθεί και ο Στρατηγός Συναδινός  τ.Δντης Των Ειδικών Δυνάμεων της Ελλάδος για μην ξεχνιόμαστε !
Ο Στρατηγός  Συναδινός έχει ζήσει ο ίδιος την βαρβαρότητα των Τούρκων στο πετσί του κατά την Εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο όπου πήγε και πολέμησε ώς Εθελοντής  κάτι που το «γνωρίζουμε κάποιοι από εμάς » ,αλλά και το παραδέχθηκε και ο ίδιος χωρίς ποτέ να δώσει κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες !
Δεν υποστηρίζουμε τις Πολιτικές θέσεις   της Χρυσής Αυγής σε καμιά περίπτωση …Αλλά στο όνομα δήθεν του (αντιρατσισμού) να γράφουμε ύμνους για τον φιλότουρκο Σούλτς που  πέταξε έξω από Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Έλληνα Στρατηγό Συναδινό πάει πολύ!
Είναι γνωστό τοις πάση πως λειτουργεί η ΜΙΤ και ποιους βάζει στο στόχο της, αν δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Τούρκων και πίσω από την Επίθεση του Σουλτς κατά του Στρατηγού κρύβονται μόνο συμφέροντα  …Χωρών  και αυτό κρατείστε το !
Ο Στρατηγός είναι στο στόχαστρο όχι μόνο για αυτά που λέει …Ήταν ο μοναδικός Ευρωβουλευτής  που ζήτησε απο την Ε.Ε να μην αποκαλούνται τα Σκόπια με άλλο όνομα εκτός το FUROM …. Aλλά  γιατί το μίσος εναντίον είναι γιατί οι Τούρκοι το ξέρουν απο καλή και απο την Ανάποδη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου