1 Μαρ 2016

ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ : «Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ!»RUSSIAN ARMY

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σαν βόμβα έπεσε στην Άγκυρα η είδηση ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Sergey Ryabkov, απείλησε πως αν η Τουρκία η οποιοδήποτε άλλη δύναμη προχωρήσει σε πολεμική ενέργεια μέσα στην Συρία τότε η ρωσική απάντηση θα είναι… «θανατηφόρα»!

υφιπουρηοσ
Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, Rossiya Segodnya, ( Η Ρωσία Σήμερα), ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών σχολιάζοντας τους τελευταίους βομβαρδισμούς εξ αποστάσεως της Τουρκίας σε περιοχές που επιχειρεί ο συριακός στρατός, δήλωσε χαρακτηριστικά πως η αν συνεχιστεί αυτό η απάντηση της Ρωσίας θα είναι θανατηφόρα και αυτοί που θα την δεχτούν θα μετανιώσουν πικρά.
Η δήλωση αυτή στρέφεται άμεσα κατά της Τουρκίας και έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στα τουρκικά ΜΜΕ, καθώς διαφαίνεται πως η Αρκούδα έχει αρχίσει και χάνει την υπομονή της με τα τουρκικά κόλπα και τις προσπάθειες της Άγκυρας να ενισχύσει με κάθε μέσο τους ισλαμιστές που καταδιώκονται από τους Σύριους και τους Ρώσους.
Το θερμόμετρο ανεβαίνει συνεχώς στην ευρύτερη περιοχή και οι εξελίξεις τρέχουν, ενώ εμείς παρασυρόμαστε στην τρομερή δίνη του προσφυγικού προβλήματος.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου