3 Μαρ 2016

Φτάνει η προδοσία. Φτάνουν οι "μεσσίες". Έφτασε η ώρα του λαού. Πάρε την τύχη της πατρίδας και της εκκλησίας στα ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.





Όσο το πειραματόζωο συνεχίζει να "τσιμπάει" στο φόβο 
και να κάθεται ακινητοποιημένο, 
τόσο και η οικονομική του αφαίμαξη, με πρόσχημα την κρίση, θα συνεχιστεί 
μέχρι το πειραματόζωο να κινηθεί 
ή να ψοφήσει.
(πηγή, το είδαμε εδώ)
Μετά από άφθονη πλύση εγκεφάλου εντός των ναών, πολλοί πιστοί αποδέχθηκαν τελικά να παπαγαλίζουν το "υπακοή στην εκκλησία", εννοώντας δυστυχώς τους δεσποτάδες. 
Μια χαρά έτσι καλμάρουν την συνείδηση τους για την αδράνεια και την αδιαφορία τους για ότι συμβαίνει.


Τι κι αν βλέπουν σε βίντεο, στην τηλεόραση, σε φωτογραφίες τις οικουμενιστικές εκτροπές. 
Πρώτα μας έμαθαν να μην μιλάμε,
τώρα μάθαμε να κάνουμε και ότι δεν βλέπουμε.

Πως να αγωνιστεί μετά ο λαός, πως να ξεσηκωθεί, πως να αντιδράσει όταν μία ακόμη φορά το παιχνίδι είναι "στημένο";


Η μόνη λύση, πραγματικά μονόδρομος, είναι να απαιτήσει και πάλι ο πιστός λαός την θέση του μέσα στην εκκλησία και στην πατρίδα. Να βγει ο ίδιος μπροστά.
Όπως ξεκίνησε να κάνει πρόσφατα με τις συγκεντρώσεις ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη - Νέα Τάξη Πραγμάτων.


Το ομολογούν, επίσημα πλέον, ότι θα πρέπει να δεχθούμε άλλους 100.000 λαθρομετανάστες.
Κι όταν λένε "για λίγους μήνες" .. καταλαβαίνεται τι εννοούνε.
Σίγουρα θα βρεθούν "πρόθυμοι" που θα δώσουν τα κλειστά σπίτια τους για να εισπράξουν τα "30 αργύρια" της Νέας Τάξης και ηλίθιοι που θα παριστάνουν τους "καλούς", βοηθώντας στην μόνιμη εγκατάσταση τους στην πατρίδα μας (υπόψιν ότι έρχονται από την Τουρκία όπου δεν υπάρχει πόλεμος και ΔΕΝ κινδυνεύουν).
Τα σχέδια για πολιτιστική, θρησκευτική, εθνολογική και φυλετική αλλοίωση της Ευρώπης και της πατρίδας μας, προχωράνε χωρίς σχεδόν καμία αντίδραση.
Δείτε τους, να φωνάζουν "Αλλάχ Ακμπάαρ", κρατώντας σημαίες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ :

https://www.youtube.com/watch?v=NMDE9HTb0wU
Κι όμως, υπάρχουν Έλληνες, που αντί να ξεσηκωθούν και να πάρουν την τύχη στα χέρια τους, περιμένουν μάταια να λύσει το πρόβλημα το Ελλαδικό κράτος..

Αντίστοιχα, υπάρχουν ορθόδοξοι πιστοί, ίσως οι περισσότεροι, που συνεχίζουν να πιστεύουν ότι θα πρέπει να εμπιστεύονται τον "δεσπότη" τους,
ενώ από μέσα τους γνωρίζουν ότι στους δεσποτικούς θρόνους έχουν αναρριχηθεί  μασόνοι, άνθρωποι επιρρεπείς στα πάθη, ομοφυλόφιλοι, φιλάργυροι, εγωιστές, καριερίστες, αλαζόνες..,
πρόσωπα που επιδίδονται σε συναλλαγές και διαπλοκή με την πολιτική και κάθε άλλη εξουσία.
Στην εκκλησία μας, μετά τις υπερβολικές υποδοχές του Οικ/κού Πατριάρχη,


η  νέα "μόδα" είναι τα "λαμπρά" συλλείτουργα για τα ονομαστήρια δεσποτάδων.

Τι κι αν απέχει ο κόσμος.. και είναι άδεια συνήθως τα καθίσματα των πιστών.
Τι κι αν οι Έλληνες είναι άνεργοι και δεν έχουν να πληρώσουν το ΕΝΦΙΑ, την εφορία, την προκαταβολή φόρου(!) και την δόση του δανείου..
Οι περισσότεροι μητροπολίτες μαζεύονται ανά την Ελλάδα με τις λιμουζίνες τους, ανταλλάσσουν δώρα, στήνονται και φωτογραφίζονται στα διάφορα εκκλησιαστικά πρακτορεία, που εκμεταλλεύονται την έπαρση και την ματαιοδοξία τους (πάντα με το αζημίωτο).
Γι αυτό, ως πνευματική ηγεσία αυτού του τόπου, επιλέξαμε να κάνουμε "υπακοή" στην αληθινή εκκλησία:
Στις Οικουμενικές μας Συνόδους, στην ΜΙΑ αληθινή εκκλησία,  στην ορθόδοξη,  στους Αγίους μας, στους νεομάρτυρες, στους ομολογητές.
Σε αυτούς που πέθαναν στην εξορία, σε αυτούς που θυσίασαν τα μοναστήρια και τα αρχιεπισκοπικά και επισκοπικά τους αξιώματα, σε αυτούς που ακόμη και μόνοι, εγκαταλελειμμένοι σχεδόν από όλους,  δεν σταμάτησαν να ομολογούν μέχρι τέλους την αλήθεια, σε αυτούς που θυσίασαν ακόμη και την ζωή τους, που προτίμησαν να καούν ζωντανοί ή να σφαγούν παρά να συλλειτουργήσουν με τους παπικούς, τους εικονομάχους και τους Αρειανούς.
Γι αυτό προτείνουμε να ΜΗΝ ξαναδώσετε ξανά ούτε 50 λεπτά σε δίσκο που περιφέρεται μέσα στην εκκλησία -άλλο προκλητικό κι αυτό, την ώρα της Θείας Λειτουργίας, να περνάνε μπροστά από έναν έναν για να πιέσουν να τους δώσεις κι άλλα χρήματα- γιατί αντί για τον ναό καταλήγει -ένα μεγάλο μέρος του- στον "δεσπότη". Το κεράκι σας αρκεί. Είναι κι αυτό μια μορφή αντίδρασης.Ας λάβουν το μήνυμα ότι αρκετά πήραν. Ο "δεσπότης" έχει και μισθό και μητροπολιτικό μέγαρο και αυτοκίνητο. Του φτάνουν.


Οι ώρες και για την πατρίδα και για την εκκλησία μας είναι κρίσιμες.
Εσείς; Σε ποιον θα κάνετε "υπακοή";
Δείτε. Η επιλογή είναι σίγουρα δική σας:

Λαμπρά ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ιερισσού (ΦΩΤΟ) :


Άφθονοι δεσποτάδες ... άδειες οι καρέκλες :



Παραθέτουμε λίγες από τις ΔΕΚΑΔΕΣ φωτογραφίες -κυριολεκτικά δεκάδες- από ένα ακόμη"λαμπρό" συλλείτουργο (έτσι το γράφει), σε ονομαστήρια δεσπότη. 
Προσέξτε ότι φωτογραφίζουν τους δεσποτάδες έναν έναν! Μην παρεξηγηθεί κανείς..



Ακολουθούν άφθονες ακόμη φωτογραφίες, τις οποίες είδαμε σε γνωστό εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων, εδώ
Κλείνουμε με μια υπενθύμιση από αγωνιστικό πατριωτικό σύλλογο βορειοηπειρωτών :

ΥΓ. Γράφοντας στον τίτλο "Έφτασε η ώρα του λαού", δεν εννοούμε τους "σωτήρες" που μας παρουσιάζει κάθε φορά το ίδιο το σύστημα (πχ δήθεν "αριστερούς", πρώην υψηλόβαθμους στρατιωτικούς) επιβραβεύοντας συνήθως την πίστη αφοσίωση τους σ αυτό.

Αντί να περιμένουμε τον "μεσσία" που θα μας σώσει,
ας πιάσουμε οι ίδιοι το άροτρο και την αξίνα να ξεχερσώσουμε  όχι μόνον τις αμαρτίες μας αλλά και την πατρίδα και την εκκλησία μας. Ας αρχίσουμε ΤΩΡΑ, αν δεν είναι ήδη αργά.
Ιστολόγιο - Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"
opaidagogos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου