8 Μαρ 2016

ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΦΩΤΟ)! Ψάχνουν σε όλη την Αθήνα – Αντιδράσεις κατοίκων στη ΦιλοθέηΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΦΩΤΟ)! Ψάχνουν σε όλη την Αθήνα – Αντιδράσεις κατοίκων στη Φιλοθέη

Ήδη η πρώτη πολυκατοικία ενοικιάστηκε στην συμβολή των οδών Γεωργίου Μπάκου και Αθανασίου Καρπενησιώτη, στη Νέα Φιλοθέη.
Το τριώροφο ιδιωτικό κτίριο μισθώθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (γραφείο Ελλάδος) για να φιλοξενήσει όπως φαίνεται και στη σχετική ταμπέλα που έχει αναρτηθεί στην είσοδο.

metan2-600x400
Για την απόφαση αυτή στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν 47 κάτοικοι της Νέας Φιλοθέης και των Τουρκοβουνίων και ζητούν να ακυρωθούν οι υπουργικές αποφάσεις για την εγκατάσταση μεταναστών στην περιοχή του Αττικού Άλσους. Υποστηρίζουν ότι είναι αντισυνταγματικές και παράνομες οι υπουργικές αποφάσεις που προβλέπουν τη σύσταση δομής φιλοξενίας αιτούντων εθελούσια επιστροφή στην περιοχή του Αττικού Άλσους του Δήμου Αθηναίων, όπως και τις αποφάσεις για τον κανονισμό λειτουργίας του hot spot, κ.λπ.
ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΦΩΤΟ)! Ψάχνουν σε όλη την Αθήνα – Αντιδράσεις κατοίκων στη Φιλοθέη - Εικόνα2
(Φωτο: eurokinissi)
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου