1 Μαρ 2016

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ: Οι μετανάστες θα λύσουν το δημογραφικό της Ελλάδας!lathro_tsaboukas

Αισχρές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών. Το δημογραφικό δεν θα είχε πρόβλημα κύριοι πολιτικάντηδες αν δεν ασελγούσατε συνεχώς πάνω στους Έλληνες πολίτες.

«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν».
Τάδε έφη ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Αναφερόμενος στο πόσους μετανάστες μπορεί να ενσωματώσει η ελληνική κοινωνία σημείωσε:
«Η Αυστρία των 9 εκατομμυρίων έχει πάρει 95 χιλιάδες, θα φτάσει τους 130, η Ελλάδα δεν μπορεί να απορροφήσει 20.000 και 30.000 ανθρώπους;
Ο ανθρωπισμός της Ελλάδος είναι και αυτός ότι θα δώσει καταφύγιο σε κάποιους ανθρώπους. Τέτοιο καταφύγιο έχει δώσει η κατεστραμμένη Κύπρος μετά το ’74 στους πρόσφυγες του Λιβάνου και οι πρόσφυγες του Λιβάνου συνέβαλαν στο κυπριακό θαύμα μετά την καταστροφή του ’74.
Τέτοιο καταφύγιο έχει προσφέρει πολλές φορές η Ελλάδα, οι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί που έμειναν στην Ελλάδα και τα παιδιά τους μιλούν μόνο ελληνικά δεν προσέφεραν στην Ελλάδα;
Εγώ λέω ότι η Ελλάδα έχει μεγάλα προβλήματα, έχει καταρχάς ανεργία και ύφεση το οποίο είναι ένα δομικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή ωστόσο μπορεί να ενσωματώσει ανθρώπους».
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου