25 Μαρ 2015

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOOMBERG ΑΠΟ ΕΝΑΝ «ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΑ»

tromaktiko4087 (1)






    Αγαπητό ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg…
θα ήθελα να ζητήσω κατ αρχήν συγνώμη που γράφω στην ελληνική γλώσσα και όχι στην γλώσσα της έκδοσης σας αλλά δεν βρίσκω κάποια ποιο πλούσια γλώσσα έτσι ώστε να εκφραστώ .
Διάβασα έναν άρθρο σας σήμερα , ημέρα εθνικής εορτής της πατρίδος μου της Ελλάδος ότι εφόσον οφείλουμε δεν πρέπει να δαπανούμε χρήματα για παρελάσεις.

Θα ήθελα ταπεινά αλλά και εθνικά υπερήφανα να σας ενημερώσω  ότι αυτό σαν καλούς δημοσιογράφους θα έπρεπε να σας κάνει να αναρωτηθείτε όχι γιατί χαλάνε χρήματα οι βρωμοέλληνες ( συγνώμη αλλά συνάδελφοί σας μας χαρακτηρίζουν έτσι ) αλλά πως ενώ χρωστάνε το βιοτικό τους επίπεδο έχει πέσει τόσο χαμηλά μπορούν να εορτάζουν .
Θα πρέπει να παραδεχτώ ότι είμαστε βρωμοέλληνες αλλά γιατί μαλώνουμε μεταξύ μας .Θα πρέπει η σημερινή ημέρα όμως να σας κάνει να ψάξετε ιστορικά ότι οι Βρωμοέλληνες όταν πήγαν να πειράξουν την οικογένεια τους την πατρίδα τους τα πιστεύω τους , μπορεί και μετά απο 400 χρόνια , ξεσηκώνονται γίνονται ένα , και μπορεί χωρίς εφόδια , άρματα , τεχνολογία αλλά με κάτι άλλο με καρδιά ψυχή και φιλοτιμο ( αυτό δεν ξέρω αν μπορείτε κάν να το μεταφράσετε ) γίνονται ΕΝΑ  και μετά δεν έχει επιστροφή είναι ΤΑΝ ΕΠΙ ΤΑΣ …
Επομένως ως έγκυρο δημοσιογραφικό πρακτορείο θα ήταν πρέπον να μεταβιβάσετε αυτό . Σαφώς και να σας πληροφορήσω ότι πάντα γιορτάζουμε για το αίμα που χύθηκε για την υπεράσπιση της χώρας μας και όχι για την γιορτή μπύρας , για την γιορτή για κατακτήσεις σε άλλα κράτη.
Επομένως εφόσον και αν θέλετε απλά τιμήστε μαζί μας αυτές τις αξίες …και μετά θάψτε μας .
Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι πάντα να έχετε έναν φίλο Έλληνα …κάποια στιγμή μπορεί και να πεθάνει για να υπερασπιστεί τα δικά σας ιδανικά και πιστεύω.
Ένας βρωμοΕλληνας

πηγη  http://realbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου