13 Μαρ 2015

Οι επανορθώσεις για τις θηριωδίες και τις καταστροφές των ναζιστών, δεν παραγράφονται με τα «συγγνώμην» κάποιων Γερμανών επισήμων


-          (2) Επίσκεψη πρόεδρου Γερμανίας Γιοχάνες Ράου Καλάβρυτα 4.4.2000)-Επανορθώσεις


https://tolimeri.wordpress.com
Ο τότε πρόεδρος της Γερμανίας Γιοχάνες Ράου -προφανώς «Σημιτοκαλεσμένος»-  ήρθε (04.04.2000) στα μαρτυρικά Καλάβρυτα και κατέθεσε στεφάνι -μέσα σε αρνητικό κλίμα- στο μνημείο των δολοφονηθέντων(13 Δεκεμβρίου 1943) από τα γερμανικά στρατεύματα.

Η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ»  5 Απριλίου  2000. – ΔΥΟ ΦΩΤΟ.


ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
-           (1) Επίσκεψη πρόεδρου Γερμανίας Γιοχάνες Ράου Καλάβρυτα 4.4.2000)-Επανορθώσεις
ΔΗΛΏΣΕΙΣ:………..
……… 
- Πρόεδρος Γερμανίας Γιοχάνες Ράου.
Ντροπή και οδύνη»,  Συγγνώμη για το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων ….άλλα απέδωσε τις φρικαλεότητες και τις καταστροφές που προξένησαν οι Γερμανοί στρατιώτες σε λόγους εκδίκησης! (σας θυμίζει τίποτε σήμερα ….είναι εκδικητικοί οι Γερμανοί ;) ….για το «αντιστάθμισμα»(αποζημιώσεις) που τέθηκε από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας ….»δεν είχε ώτα και δεν ήκουε» !
- Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλος.
….»Είμαι βέβαιος ότι το γερμανικό κράτος μπορεί να πράξει περισσότερα προκειμένου να αντισταθμιστούν οι συνέπειες της φοβερής εκείνης σφαγής και να μπορέσει με αυτόν τον τρόπο να μειώσει τις συνέπειες και τα αποτελέσματα αλλά και τα αισθήματα τα οποία μένουν πάντοτε αναποζημίωτα»
- Εκπρόσωποι του Εθνικού Συμβουλίου Γερμανικών Επανορθώσεων
 ….Παρέδωσαν στον Γιοχάνες Ράου τη Μαύρη Βίβλο της Κατοχής και έθεσαν το θέμα(των Επανορθώσεων) από τις ναζιστικές θηριωδίες στην Ελλάδα….
- Πρωθυπουργός Κ. Σημίτης.
….Θαυμάσιες οι σχέσεις Αθήνας-Βερολίνου ….ΔΉΛΩΝΕ (!!!!) ….(και εννοούσε ….τι σας έπιασε και τις χαλάτε) ….ενώ η ημερήσια διάταξη των συνομιλιών του (με τον Γιοχάνες Ράου) ….»εκάλυψε θέματα κοινοτικού ενδιαφέροντος!»  …..για τις επανορθώσεις ΜΟΎΓΚΑ!


[ ΙΘΑΓΕΝΉΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου