11 Μαρ 2015

Μα καλά τον Κατρούγκαλο έβαλαν να βγάλει την Κάρτα του Πολίτη; Έναν αγωνιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;



σχόλιο ID-ont: Ο κοςΚατρούγκαλος Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και υπεύθυνος για την κυκλοφορία της Κάρτας του Πολίτη από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Θράκης το μάθημα των "Ατομικών και Κοινωνικών Δικαιωμάτων"(βλ.http://www.socadm.duth.gr/undergraduate/course/d6.shtml).
Επίσης έχει δώσει δεκάδες συνεντεύξεις με ποικίλη θεματολογία. Ως Συνταγματολόγος και ειδικός επί του θέματος αναφέρεται συχνά σε ζητήματα ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Για παράδειγμα διαβάζουμε:
1. Μνημόνια, ατομικά δικαιώματα και δημοκρατία: η έκλειψη του Συντάγματος (ΠΗΓΗ)
2. «Κοινωνικά και Ατομικά Δικαιώματα στη Σκιά της Κρίσεως» (http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=35621)
3. Η εξέγερση απέναντι στην αδικία συνιστά θεμελιώδες δικαίωμα(http://www.avgi.gr/article/1160735/giorgos-katrougkalos-i-exegersi-apenanti-stin-adikia-sunista-themeliodes-dikaioma) κλπ κλπ
Έχει συγγράψει βιβλίο με τίτλο "ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" (https://www.ianos.gr/ta-koinonika-dikaiomata.html). Στο βιογραφικό που συνοδεύει το συγκεκριμένο του βιβλίο διαβάζουμε ότι έχει "ιδιαίτερη ενασχόληση σε υποθέσειςανθρώπινων δικαιωμάτων." (https://www.ianos.gr/person/katrougkalos-giorgos-0026757.html/)
Διαβάζουμε επίσης πως σήμερα, 10/03/2015, ανακοινώνοντας για ακόμη μια φορά την Κάρτα του Πολίτη, εν έκρυψε τον προβληματισμό του για ζητήματα, που προκύπτουν όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα."(http://www.news.gr/politikh/esoterikh-politikh/article-wide/211741/oles-oi-allages-poy-fernei-sto-dhmosio-to-nomoshed.html)
Μετά από όλα αυτά που ενδεικτικά παρουσιάζουμε ανωτέρω θα θέλαμε να ρωτήσουμε προσωπικά τον ίδιο: 
"Εσάς έβαλαν να βγάλετε τον ΜΕΓΑΛΟ-ΧΑΦΙΕ της Κάρτας του Πολίτη; Και καλά σας το ζήτησαν, εσείς γιατί το δεχθήκατε; Πως είναι δυνατόν με αυτή την ευαισθητοποίηση και τις γνώσεις που έχετε πάνω στο θέμα ατομικά δικαιώματα, να βγαίνετε και προπαγανδίζετε ένα ΜΕΓΑΛΟ-ΧΑΦΙΕ; Δεν αντιδρά η επιστημονική σας συνείδηση; Αντέχει η αριστερή σας συνείδηση τον χαφιεδισμό; (http://id-ont.blogspot.gr/2015/03/blog-post_8.html)
Εάν δεν γνωρίζετε τι σημαίνει Κάρτα του Πολίτη, διαθέστε μερικά λεπτά για να διαβάσετε το εξειδικευμένο έντυπο : "Κάρτα του Πολίτη - Εισιτήριο χωρίς επιστροφή" (βλ. http://id-ont.blogspot.gr/2011/04/blog-post_11.html). Επίσης δείτε μια ομιλία του κου Mikko Hypponen, ειδικού σε θέματα ασφαλείας Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (βλ. http://id-ont.blogspot.gr/2012/03/blog-post_15.html) και μετά αναρωτηθείτε εάν Κάρτα του Πολίτη και Κατρούγκαλος Γιώργος είναι συμβατές έννοιες!!!
Στην συνείδηση πάντως των αγανακτισμένων της πλατείας Συντάγματος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! (https://www.youtube.com/watch?v=t4KOc2Ktk5M)
ID-ont.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου