5 Μαρ 2015

Προσοχή!!! Κάποιος από τη λίστα φίλων σας ίσως σας στείλει το παρακάτω μήνυμα...ΜΗΝ "τσιμπήσετε"...


η αφρικανική μαφία συνεχίζει να παρενοχλεί με κάθε ηλίθιο τρόπο...ενώ η Ιντερπόλ προφανώς αδιαφορεί...
επιμέλεια: Γιώργος Ανεστόπουλος
(εννοείται πως αν υπάρξει ενδιαφέρον από τις Ελληνικές Αρχές για το θέμα - σε περίπτωση που δεν τελεί ήδη εν γνώσει τους από άλλους παθόντες - το συγκεκριμένο email που έλαβα εγώ είναι στην διάθεσή τους)
................................
ακολουθεί το email που σκαρφίστηκαν αυτή τη φορά:

Τις απολογίες μου που επικοινωνώ μαζί σου με αυτόν τον τρόπο, έκανα ένα ταξίδι στο Ναϊρόμπι,Κένυα, και μου έκλεψαν την τσάντα, μαζί με το διαβατήριο και τις πιστωτικές κάρτες που ήταν μέσα.
Η πρεσβεία είναι πρόθυμη να βοηθήσει, αφήνοντας με να ταξιδέψω χωρίς το διαβατήριό μου, απλώς πρέπει να πληρώσω για είσιτηριο και να διευθετίσω τους λογαριασμούς του ξενοδοχείου.

Δυστυχώς για μενα, δε μπορώ να έχω πρόσβαση στα χρήματα μου χωρίς την πιστωτική μου, ήρθα σε επαφή με την τράπεζα, αλλά χρειάζονται παραπάνω χρόνο για να βγάλουν μία νέα.
Σκεφτόμουν να σου ζητήσω να μου δανείσεις μερίκα χρήματα γρήγορα, τα οποία μπορώ να σου επιστρέψω αμέσως μόλις επιστρέψω.
Χρειάζομαι 1,750 ευρώ για να καλύψω τα έξοδά μου, είναι αναγκαίο να μπορέσω να πάρω την επόμενη διαθέσιμη πτήση. Μπορώ να σου προωθήσω τις λεπτομέρεις σχετικά με το πως μπορείς να στείλεις τα χρήματα σε μενα.
Παρακαλώ, ενημέρωσέ με αν αυτό είναι εφικτό και ανυπομονώ να σε ακούσω σύντομα!
Με εκτίμηση,
aegeanhawk.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου