24 Νοε 2014

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ και ΑΠΕΙΛΟΥΝ τους οπαδούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ οι Τούρκοι Χούλιγκανς: “Ποιος θα είναι…ο επόμενος ΝΕΚΡΟΣ”!


thyra-7

Πανό με το οποίο… αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο επόμενος… νεκρός, σήκωσαν Τούρκοι οπαδοί,…μία μέρα μετά τη δολοφονία του Μάρκο Ίβκοβιτς, το βράδυ της Παρασκευής (21/11).

Εθνικό χαρακτήρα έχουν πάρει τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν στο περιθώριο της αναμέτρησης της Γαλατάσαραϊ με τον Ερυθρό Αστέρα στην Πόλη και τη δολοφονία του φιλάθλου των Σέρβων. Στα Βαλκάνια επικρατεί αναβρασμός, αν υπολογίσουμε και την… κόντρα των πρώην Γιουγκοσλάβων με τους Αλβανούς, ωστόσο, όπως φαίνεται, οι Τούρκοι βάζουν στο… παιχνίδι Έλληνες και Ρώσους.
Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο προκλητικό πανό οπαδών από την γειτονική χώρα, κατά πάσα πιθανότητα, της Γαλατάσαραϊ, στο οποίο αναρωτιούνται ποιος θα έχει… σειρά. Στο πανό, υπάρχουν… κουτάκια δίπλα στους οργανωμένους του Ερυθρού Αστέρα, τους Delije, της Θύρας 7, των Grobari της Παρτιζάν και της ΤΣΣΚΑ, με τους Τούρκους να έχουν «τσεκάρει» αυτό των Delije με τη δολοφονία του Μάρκο Ίβκοβιτς.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ στην Πόλη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, στα μέσα του Δεκεμβρίου, μπαίνει στην… ζώνη των επικίνδυνων παιχνιδιών και ήδη έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές της Τουρκίας.
Δείτε τη φωτογραφία…

onsports
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου