2 Σεπ 2014

Γερμανία: "Ε όχι και να αποζημιώσουμε πλήρως τους γεωργούς". Χαζοί είναι; Θα αρπάξουν τα χωραφιά με τα χρέη και θα τα γεμίσουν φωτοβολταϊκά


Γερμανία: Ε όχι και να αποζημιώσουμε πλήρως τους γεωργούς
Σχόλιο ΛΦ: ... και αιολικά πληρωμένα από την τσέπη του πολίτη για να τρώει η ντόπια διαπλοκή και οι γερμανικές βιομηχανίες. Με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια.

Σε παρανοϊκές δηλώσεις για τις αποζημιώσεις στους γεωργούς, που έχουν πληγεί από τοεμπάργκο της Ρωσίας, προέβη σήμερα ο Γερμανός υπουργός Γεωργίας.


«Ναι, να δοθούν αποζημιώσεις. Όμως αποζημίωση σημαίνει πως πληρώνουμε… «κάτι» για κάθε μήλο. Αυτό θα συμβεί, αλλά όχι πλήρως» δήλωσε σε γερμανικό ραδιόφωνο ο Κρίστιαν Σμιτ και συμπλήρωσε «βρίσκομαι εδώ για να πολεμήσω εναντίον της εσφαλμένης εντύπωσης ότι θα υπάρξει πλήρης αποζημίωση. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί».
Με αυτόν τον απίστευτο τρόπο απάντησε ο Γερμανός υπουργός, που η κυβέρνησή του είναι απόλυτα υπεύθυνη για την πολιτική στην Ουκρανία που οδήγησε στο εμπάργκο της Ρωσίας.
Δηλαδή με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο η Γερμανία λέει – διατάζει: «Θα ακολουθήσετε την πολιτική που θέλω εγώ στην Ουκρανία. Αν τυχόν η πολιτική μου έχει συνέπειες σε εσάς και την οικονομία σας, θα επιτρέψω να πάρετε κάποια αποζημίωση, αλλά όχι και να σας καλύψω την ζημιά που έχετε υποστεί από την δική μου πολιτική».
Οι δηλώσεις του Κρίστιαν Σμιτ είναι το αποκορύφωμα της στυγνής γερμανικής λογικής και πολιτκής.
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου