10 Αυγ 2014

Κατάστημα στην Τουρκία πουλάει «σουβενίρ» των ισλαμιστών του ISIL [εικόνες]



Μπορεί ο «χαλίφης» του ISIL να έχει δηλώσει ότι θέλει να φτάσει μέχρι την Κωνσταντινούπολη, και μόλις χθες να διεξάχθηκε έκτακτη σύσκεψη στο τουρκικό ΥΠΕΞ για την απειλή των ισλαμιστών που είναι έτοιμοι να εισβάλουν στην Τουρκία από τα νοτιοανατολικά σύνορα, όμως η ανοικτά δηλωμένη στήριξη των ισλαμιστών αυτών στην ίδια την Τουρκία έχει πλέον περάσει σε άλλο επίπεδο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Independent κατάστημα στην Κωνσταντινούπολη πουλάει μεταξύ άλλων, κούπες, μπλουζάκια και μπαντάνες με συνθήματα υπέρ του ισλαμικού «χαλιφάτου», σημαία του οποίου προ ολίγων εβδομάδων εθεάθη, όπως αποκλειστικά μετέδωσε το defencenet.gr, στην ίδια την δική μας Θήβα.
Παρόλα αυτά, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ισχυρίζεται πως δεν είναι μέλος ούτε υποστηρικτής του ISIL που προελαύνει στο Ιράκ και σπέρνει το θάνατο και τον πανικό.
Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν προκαλεί έκπληξη ότι ένα κατάστημα διαθέτει... σουβενίρ τέτοιου είδους, καθώς η οργάνωση έχουν ένα ισχυρό δίκτυο μάρκετινγκ και εμπορίου στο πλαίσιο της καμπάνιας της.


 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου