12 Αυγ 2014

Η Κρήτη στέλνει φάρμακα στη "φλεγόμενη" Γάζα



Δεκάδες κουτιά με φάρμακα για τη Γάζα συλλέχτηκαν χθες Δευτέρα 11/8 στην πλατεία Αγίου Νικολάου συμβάλλοντας στην προσπάθεια φορέων να βοηθήσουν όσους δοκιμάζονται από τις πολεμικές συγκρούσεις.

Η συνεισφορά των κατοίκων του Μεραμπέλου υπήρξε πολύτιμη στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνει και ο ίδιος ο ελληνικός λαός. 


Οι τοπικοί φορείς που συμμετέχουν στην προσπάθεια είναι: η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Επάνω Μεραμπέλου, ο Σύλλογος Εργαζομένων Διαλυνάκειου Νοσοκομείου Νεάπολης, το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Αγ. Νικολάου, ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου, ο ΣΥΡΙΖΑ Αγ. Νικολάου, η ΕΛΜΕ Λασιθίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λατσίδας, τα φαρμακεία Νεάπολης, κοινότητα Λατσίδας και κοινότητας Βουλισμένης, ο Σύλλογος Φαρμακοποιών Λασιθίου, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Λασιθίου και ραδιοφωνικοί σταθμοί.


Η συλλογή φαρμάκων για τη Γάζα στην πλατεία Αγ. Νικολάου συνεχίζεται και σήμερα Τρίτη 12/8 από τις 7 το πρωί έως τις 9 μ.μ.


Τη λίστα των απαραίτητων φαρμάκων μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:



Παρακαλείται να δοθεί μεγάλη προσοχή στην ημερομηνία λήξης των φαρμάκων (επιθυμητό είναι τα φάρμακα να έχουν περιθώρια λήξης από 6 μήνες και άνω).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου