7 Αυγ 2014

Την μαύρη και μπαγιάτικη προπαγάνδα των Εβραιοναζιστών προωθούν τα ΜΜΕ των Αθηνών….


THE TIMES OF ISRAEL 1
  — Το ενδιαφέρον μου προκλήθηκε από αισχρό δημοσίευμα στο «ΕΘΝΟΣ» περί τηςΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ, που αναφέρεται σε ανύπαρκτη ιστοσελίδα «Majd» της…. Χαμάς!!!!!! Φυσικά και δεν υπάρχει ενεργό λινκ για να διασταυρώσει ο κάθε
ενδιαφερόμενος. Στο τέλος της ανάρτησης, ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ αρθρογράφος, εκθέτει ως ΠΗΓΗ, το ΑΜΠΕ (= Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων), χωρίς ενεργό λινκ!!!

  — Αφού είδα κι΄ αποείδα και «είδηση» δεν βρήκα στη Χαμάς και στην Παλαιστίνη ευρύτερα, απευθύνθηκα στο ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ Ισραήλ. Εκεί στη ναζιστική χαβούζα των δολοφόνων, βρήκα τόνους από αυτή την μαύρη «είδηση» που οι εβραίοι την αναπαράγουν στη διάρκεια όλων των ναζιστικών και ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ τους επιθέσεων, εναντίον των παιδιών, των γυναικών και των γερόντων της Παλαιστίνης!!!! Κάποια φωτογραφία του ΑΡ, είναι τραβηγμένη από…. Μωϋσή, το 2012!!!!!!… ίσως και αρχαιότερα.
  — Η εβραιομαλακία συνηθίζει, σε κάθε νέα «είδηση» ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗΝ, αλλά να αναφέρεται ως επί το πλείστον, σε ένα ΠΛΑΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ τέτοιων «εκτελέσεων» με βάθος χρόνου, που ξεππερνά ακόμα και τη κυβερνητική θητεία της Χαμάς!!!!!! ΓΙΑ ΤΟΣΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΛΑΚΙΑ μιλάμε!!!!!!
  — Τη σπουδαία «εβραιο-αποκρουστική είδηση» μπορείτε να τη εβραιοδιασταυρώσετε, στις αναρτήσεις της εβραιοναζιστικής ιστοσελίδας
  — 7 Μαΐου 2014 http://www.timesofisrael.com/hamas-executes-two-collaborators-with-israel-in-gaza/
  — και 28 Ιουλίου 2014 http://www.timesofisrael.com/hamas-said-to-kill-over-30-suspected-collaborators-with-israel/
  — και να την ψευδοδιασταυρώσετε, ΜΟΝΟΝ σε ιστοσελίδες εβραίων νεοναζί δημοσιοκάφρων της ΜΟΣΑΝΤ. Από εκεί, διοχετεύονται σε όλα τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ της δύσης. Η έρευνά μου επί της ναζιστικής εβραιογελοιότητας, έφθασε μέχρι και το ….2007!!!!!!
THE TIMES OF ISRAEL 2  — ….ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ «ΔΗΛΩΣΕΙΣ» ΤΟΥ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥ ….Spokesman της ΧΑΜΑΣ!!!! ΠΑΝΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!!!!!!!
tsoutsouneros.arvanitis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου