2 Αυγ 2014

Οι Αναρχοαριστεροί, οι Μουσουλμάνοι, οι Ουτσεκάδες μπορούν να απειλούν όσο ωμά γουστάρουν τους Έλληνες. Δεν θα τους καταδιώξει ποτέ κανείς




  Είναι η Vitalite του Image, ηλίθιε! Το μόνο που μετράει...
 γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
(Η «Ψευδής Συνείδηση»μπορεί να διαστρέψει το Νου και τις αντιλήψεις ενός ανθρώπου σε τέτοιο νοσηρό βαθμό που να οδηγήσει στις μεγαλύτερες καταστροφές.
Ακόμη και στο Φόνο με τον πιο ειδεχθή τρόπο. Συνήθως δε, οι «βολές»
της ξεκινούν  από αλαζονεία, αμετροέπεια, προκλητικότητα, παθολογική εχθροπάθεια, τάση για προσβολές.
 Όποιος πάντως βαριέται τα θεωρητικά εισαγωγικά περί του πως χτίζεται μια «Ψευδής Εικόνα» και θέλει να πάει κατ’ ευθείαν στο ζουμί, στα νοσηρά περιστατικά – όπου πχ ο ένας – Ισλαμιστής - «σφάζει κι αποκεφαλίζει» κι ο άλλος επώνυμος της Αριστεράς απειλεί όλους τους«...εγχώριους φασίστες με κρέμασμα», ε, ας μην χάνει το χρόνο του στον πρόλογο. Ας πάει κατ’ ευθείαν στον επίλογο.
Το αν πάντως θα πρέπει να ευχηθούμε περαστικά στην κοινωνία μας κι αν θα έπιανε μια τέτοια ευχή, χλωμό το κόβω)....

Η Ζωτικότητα της Εικόνας
Είναι η ιδιότητα κατά τον Foucault της εικόνας να τείνει με μια μεγαλύτερη ή μικρότερη δυναμική να καταλάβει όλο το πεδίο της συνείδησης. Και καλά αν είναι «καθαρή η εικόνα». Αν είναι «Σκοτεινή»;
Ο Spinoza συμπληρώνει εύστοχα: «Η αληθινή ιδέα πρέπει να συμφωνεί με το ιδεατό της».
Αν το ιδεατό ίπταται στις γκρίζες αρχετυπικές ζώνες και ισούται με την ενόραση και η Σκέψη είναι η Ιδέα, τότε ο Κάντ είναι ακόμη πιο θετικός όταν διακηρύσσει πως: «...η σκέψη είναι το έκτυπο κάθε ενοράσεως...». Τουλάχιστον, ως προς αυτό τον «κατηγορεί» ο Schopenhauer.
Ποιός μπορεί όμως ν’ αποδείξει ότι ο Ενορατικός Λογισμός ισούται με την τάδε ή την δείνα ιδέα;
Και ποιός μπορεί ν’ αποδείξει ότι δεν οδηγεί εξίσου και στις δύο;
Ή ότι η μια είναι ανώτερη της άλλης;
Χωράει πολλή σοφιστεία η στήριξη της μιας ή της άλλης εκδοχής. Η Αμφισημία να’ναι καλά που στέκει εκεί τροφός πότε της μιας και πότε της άλλης ερμηνευτικής εκδοχής.
Ποιός τάχα είναι ο «Λευκός» και ποιός ο «Μαύρος Λύκος»;
Το επιθεωρησιακό «έχω έτοιμη μια απάντηση, υπάρχει καμία ερώτηση;» που τόσο εύστοχα σατίρισε τον ανερμάτιστο λόγο των πολιτικών, κάπου εκεί στηρίχτηκε.
Η Δύναμη της Εικόνας δημιουργεί ότι θέλεις. Αρκεί να ελέγχεις το Μέσο. Την Παραγωγή και τη Διάδοση/προώθηση του Λόγου και ότι άλλου Επικοινωνιακού Σύμπλοκου συμβάλλει στο Χτίσιμο της Συγκεκριμένης Εικόνας.
Έτσι, ο Ισχυρός της Εικόνας είναι σε θέση πχ να χτίζει συστηματικά μια «Ψευδή Συνείδηση» στην Κοινωνία και ταυτόχρονα να κατηγορεί την «άλλη πλευρά» για Ψευδή Συνείδηση (http://aegeanhawk.blogspot.gr/2014/08/blog-post_2.html).
Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει ο Μηχανισμός, πλέον αποκτάει δική του αυτοτροφοδοτούμενη δυναμική κι ενδοπλοκή.
Επικοινωνιακοί παράγωγοι αυτοματισμοί και νοήμονες «έντεχνες» προσαρμογές αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα....την αίσια ροή του πράγματος...
Οι προγενέστερες σκέψεις και θελήσεις του πλήθους απλά γαλβανίζονται με μαεστρία μέχρι που μετατρέπονται σε απλά υλικά που χτίζουν την Νέα Δομή του Υποκειμένου, του Δέκτη...την Νέα του Συνείδηση....
Η Ρητορική δεινότητα του Χειραγωγού να είναι καλά και οι ικανότητες για λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις ακριβείας στον ψυχισμό του δέκτη.
Ποιός είπε άλλωστε ότι η «έντεχνα δημιουργούμενη Νεοσυνείδηση» επειδή στηρίζεται σε Χιμαιρικά θεμέλια θα πρέπει να κανοναρχείται κι από πνεύμα κατήφειας και αποστροφής;
Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει. Η Χίμαιρα έχει πάντα την λάμψη και τον ενθουσιασμό της λαμπροστολισμένης φαρισσαϊκής βιτρίνας.
Που μπορούν να οδηγήσουν οι εμμονές της Ψευδούς Συνείδησης;
Στο Θάνατο, στην Καταστροφή...
Όταν αρχίζει να πιστεύει το υποκείμενο ότι η Ιδέα του είναι και το Ιδεατόν Κοινωνικόν Πολιτιστικόν Άριστον, τότε εκεί κάπου γύρω βρίσκεται ο φανατισμός και η απόφαση για εξόντωση οποιουδήποτε άλλου δεν ασπάζεται τις Ιδεοληψίες του. Τις δήθεν προοδευτικές, πολιτισμένες, δημοκρατικές πεποιθήσεις των «Αρίστων της Κοινωνίας»...
Η Αριστερή Συλλογή του «...φόνευσε κι εσύ έναν φασίστα...μπορείς...»
Τα τσιτάτα των Αλ Σαλέχ ("...κι αν εξαφανιστούν οι Έλληνες από τον κόσμο αυτό θα είναι καλό για την ανθρωπότητα...")

και
 Μπωφίλιου (...να πεθάνουν οι 440.000 Έλληνες φασίστες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή...)αλλά και κείνου του «φιλόσοφου» που μπροστά στον Τσίπρα είπε «...τα Γκουλάγκ θα ήταν μια καλή λύση για όποιον δεν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ...»
αλλά και των τόσων και τόσων που καθημερινά σε ιστοσελίδες και τοίχους γράφουν«...κρεμάστε τους Φασίστες...»
(κι εννοούν οποιονδήποτε Πατριώτη «τολμάει» να πιστεύει σε Σημαία – Σύνορα – Πατρίδα - Έθνος)
έρχεται να προστεθεί τώρα επώνυμα και μια από τις «πέννες» της αντεθνικής Αναρχοαριστεράς, ο Άρης Χατζηστεφάνου, ο οποίος μέσα από το UNFOLLOW του Ιουνίου 2014 πρότεινε
«...να κρεμάσουμε τους φασίστες στο πλησιέστερο δέντρο...»
(ως επίλογο στο κείμενό του «Άντε γ@μ!σου εργατιά;» - αλλά όπως πάντα, οι εισαγγελείς αυτού του τόπου υπάρχουν για να διώκουν μόνον Πατριώτες.
Οι Αναρχοαριστεροί, οι Μουσουλμάνοι, οι Ουτσεκάδες μπορούν να απειλούν όποτε και όσο ωμά γουστάρουν τους Έλληνες. Δεν θα τους καταδιώξει ποτέ κανείς).
Ιδού λοιπόν τι έγραφε αυτό το «άξιο στέλεχος/διαννοούμενος της αναρχοαριστεράς» :
«...Σημαίνει μήπως αυτό ότι, αφού αναγνωρίσουμε τις ευθύνες μας ως Αριστερά επειδή αφήσαμε ένα κομμάτι του πληθυσμού να κυλήσει στο φασισμό, θα πρέπει να ανεχτούμε τους φασίστες; Όχι. Και οι ναζιστές στρατιώτες ή οι ταγματασφαλίτες της Κατοχής που έκαιγαν χωριά, βίαζαν γυναικόπαιδα και εκτελούσαν αγωνιστές δεν γεννήθηκαν φασίστες – ήταν θύματα των συνθηκών. Κάποιος όμως έπρεπε να τους σταματήσει. Ακόμη κι αν αυτό σήμαινε ότι θα παρέβλεπε για λίγο τις νηφάλιες σκέψεις περί ψευδούς συνείδησης και θα τους κρέμαγε στο πλησιέστερο δέντρο».
(έξυπνα και διπλωματικά δοσμένο, έτσι;)
Αυτά στους κόλπους της αναρχοαριστεράς όπου το «...σφάξτε – κρεμάστε – εκτελέστε τους φασίστες» πάει σύννεφο χωρίς να παρεμβαίνει για να τους σταματήσει κανείς Δικαστής, καμία Ελληνική Πολιτεία.
Ούτε καν οι δικοί τους οι – υποτίθεται – πιο «ψύχραιμοι»...
Κι αυτοί οι άνθρωποι θα κληθούν να κυβερνήσουν αύριο. Θα πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της Πολιτείας, Αρχών Ασφαλείας και Δικαιοσύνης, Ένοπλες Δυνάμεις (και Όπλα βεβαίως....πολλά, πολλά όπλα...)
Αντιθέτως, στον Εθνικοπατριωτικό χώρο, μόλις ακουστεί καμία λίγο πιο έντονη φωνή «έσο έτοιμοι», αγανακτισμένη από τις σφαγές και αποκεφαλισμούς Χριστιανών από τα κτήνη/χασάπηδες τους Μουσουλμάνους, τότε φροντίζουν αμέσως – πριν καν προλάβουν οι «άλλοι», οι εκτός του χώρου να διαμαρτυρηθούν – άτομα του πατριωτικού χώρου να καταγγείλουν, να διαμαρτυρηθούν, να «αναφέρουν» απειλώντας τις πατριωτικές σελίδες με «ξήλωμα».
Θυμίζει αυτό που λέγανε στον Ίωνα Δραγούμη (όταν ήταν πρόξενος στο Μοναστήρι – Σκόπια) οι προϊστάμενοί του στο Υπουργείο Εξωτερικών«...και μην γεννάτε θέματα...» (Ευτυχώς δεν τους άκουσε ο Δραγούμης και σε λίγο ξεκινούσε – με την δραστική συμβολή του – ο Μακεδονικός Αγώνας).
Και ιδού:
01/08/14 αναρτήθηκε στο bloghttp://aegeanhawk.blogspot.gr/2014/08/facebook-2-3.htmlθέμα περί της προσφιλούς αρρωστημένης τακτικής των νοσηρών μουσουλμάνων σφαγέων να αποκεφαλίζουν τους αιχμαλώτους τους συνοδευόμενο από αγανακτισμένα σχόλια και προτροπή προς τους Έλληνες να ενεργοποιηθούν επιτέλους ΕΓΚΑΙΡΑ για να «προλάβουν την επερχόμενη θύελλα».
Αντίστοιχα, σύνδεσμος της ανάρτησης ανέβηκε και στο προφίλ μου στο facebook.
Η «σφόδρα απειλητική αναφορά» όμως δεν ήρθε από εκεί που θα περίμενε κανείς.
Πχ ιδεολογικούς αντιπάλους....
Ήρθε από Έλληνα Αξιωματικό, υποτίθεται με «πατριωτικές περγαμηνές» - ο οποίος  μάλιστα ανήκει κανα δυό χρόνια τώρα στους φίλους του προφίλ και ομολογώ πως του έτρεφα κι εκτίμηση. Αλλά...με τέτοιους «φίλους» τι τους θέλεις τους εχθρούς; (εσείς πόσο εμπιστεύεστε τους «φίλους» του προφίλ σας στο fb; Είστε σίγουροι πως οι αναφορές που κατεβάζουν το ένα προφίλ μετά το άλλο δεν γίνονται από χρήστες θεωρούμενους ως «φίλους» σας;).
Η με ημερομηνία 02/08/14 αναφορά λοιπόν του «Πατριώτη Συνταγματάρχη» που οδήγησε στο«κατέβασμα της ανάρτησης επ’ απειλή για να μην κατεβεί η προφίλ/σελίδα ολόκληρη»ήταν η εξής:
ΠαντελήςΠουλής
«...Γεώργιος, αυτή η δημοσίευση έχει κάτι που με ενοχλεί και δεν θα ήθελα να τη βλέπω στο Facebook. Μήπως μπορείς να την αφαιρέσεις; Καταλαβαίνω την απέχθεια σου και ότι άλλο συναίσθημα σου βγαίνει όμως είναι και αηδιαστική συν τις άλλης και βλέπουν πολλοί που επηρεάζονται αρνητικά θα έλεγα. Γνώμη μου...»
Η οργισμένη αντίδραση λοιπόν ενός Έλληνα Πατριώτη Πολίτη κατά της αρρωστημένης τακτικής των Μουσουλμάνων σφαγέων να αποκεφαλίζουν τους αιχμαλώτους πολέμου τους και η προσπάθειά μου να τονίσω την ανάγκη έγκαιρης ενεργοποίησης της Ελληνικής κοινωνίας κατ’ αυτού του κινδύνου αποκαλείται «αηδιαστική και ενοχλητική» και πρέπει να κατεβεί από το facebook.
Κι αυτή η «απειλητική αναφορά» κατετέθη από τον ίδιο τον Πατριωτικό Χώρο...
Από Έλληνα Ανώτατο Αξιωματικό!
Να μας χαιρόμαστε...
Η Ψευδής Συνείδηση είναι η Συνείδηση της Γκρίζας Ομίχλης.
Η οποία δεν έχει αποκλειστικότητα στα πλήγματά της.
Μπορεί να προέρχεται από οπουδήποτε και να χτυπήσει οπουδήποτε. Σε οποιονδήποτε χώρο της ανθρώπινης νοόσφαιρας.
Όσο για το από που αντλεί την απίστευτη σιγουριά του ο εκάστοτε κατασκευαστής Ψευδών Συνειδήσεων, ρίξτε μια ματιά εδώhttp://aegeanhawk.blogspot.gr/2014/04/blog-post_26.html  και.... θα καταλάβετε...
Σε κάθε περίπτωση, ο Θεός να μας φυλάει από τα αρρωστημένα ξεσπάσματά της...
Παραπάνω αναφέρθηκαν μερικά μόνο...
Μπορούμε να φανταστούμε τα υπόλοιπα...
Γιώργος Ανεστόπουλος
aegeanhawk.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου