25 Απρ 2014

ΑΝ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ!!!!ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΕΝΟΣ ΤΡΟΜΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΑΝ ΤΕΡΜΙΤΕΣ!!!!ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ!!!!«Θα’ ρθει, όταν πέσουν δύο Καλοκαίρια και δύο Πασχαλιές μαζί»!... (Πατροκοσμάς ο Αιτωλός) ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ!!!ΤΟ 2014!!!!


Διπλή Πασχαλιά και Διπλό Καλοκαίρι. 

Πέφτουν... φέτος (!)

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

«Θα’ ρθει, όταν πέσουν δύο Καλοκαίρια και δύο Πασχαλιές μαζί»!... (Πατροκοσμάς ο Αιτωλός)

Ο Λόγος του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού υπήρξε προορατικός και διαχρονικός. Εδώ και 250 σχεδόν χρόνια, από τον απαγχονισμό του στα αιματοβαμμένα αλβανικά εδάφη, ο ελληνισμός αναμένει με αγωνία την πραγμάτωση των προφητειών του...Πόσο μάλλον που ο Πατροκοσμάς δικαιώθηκε πανηγυρικά για μια σειρά προφητειών του, οι οποίες αφορούσαν τα μέλλοντα να συμβούν γεγονότα: από την απελευθέρωση των Ρωμηών από τον τουρκικό ζυγό έως καταστάσεις γενικότερης φύσης και μεγάλα τεχνολογικά επιτεύγματα αδιανόητα για την εποχή του! [Ιδιαίτερη αναφορά σε όλα αυτά γίνεται στην εργασία μας «Ο Πατροκοσμάς για τους έσχατους καιρούς», εκδόσεις «Ελεύθερη Ώρα», 2012]. 
Τώρα πολλούς, βασικά ερευνητές που επηρέασε η περίφημη Απόκρυφη Γεωπολιτική, τους απασχολεί το θέμα της προφητείας του Πατροκοσμά για τη «διπλή Πασχαλιά» και το «διπλό Καλοκαίρι». Αναζητούν οι μελετητές των πραγμάτων να βρουν σε ποιο άραγε έτος αναφέρεται ο Άγιος, έτος κατά το οποίο συμπίπτουν τα ως άνω χρονικά γεγονότα. Τι άραγε εννοούσε ο Πατροκοσμάς με τα ως άνω λεγόμενά του; Ήταν αυτά κυριολεκτικά ή μεταφορικά; Είναι τα βασικά ερωτήματα των ερευνητών, οι οποίοι επιδίδονται σε «σπαζοκεφαλιές», προκειμένου να απαντηθούν τα ερωτήματα ετούτα. 
Ας δούμε όμως τι σημαίνει «διπλός, διπλή, διπλό». Είναι όμοιο γεγονός, το οποίο επαναλαμβάνεται ταυτόχρονα ή διαδοχικά σε μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή (δευτερόλεπτο, λεπτό, ώρα, εβδομάδα, μήνα, ακόμα και έτος). Υπό την έννοια αυτή, και με όρους Απόκρυφης Γεωπολιτικής, η σημασία του «διπλού» ταυτίζεται με την αντίστοιχη «δίδυμος, δίδυμη, δίδυμο». Και το ένα και το άλλο σηματοδοτούν την κατάσταση εκείνη που, για κάποια αιτία, σημειώνεται παράλληλα ή επαναλαμβάνεται. Π.χ. κάνουμε λόγο για «διπλές» ή «δίδυμες» εκλογές του 2012 στην Ελλάδα, όταν το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου προκάλεσε έναν επαναληπτικό γύρο, ο οποίος διεξήχθη στις 17 Ιουνίου του ιδίου έτους (δηλ. περίπου 40 μέρες αργότερα). 
Πολλοί πιστεύουν ότι φέτος θα συμβεί αυτό που προείπε ο Άγιος Κοσμάς τόσα χρόνια πιο πριν! Δηλ. εντός του 2014 θα έχουμε το κοσμοϊστορικό εκείνο συμβάν, που θα αλλάξει τις παραστάσεις μας για τον κόσμο και θα σημάνει το οριστικό πέρασμα της ανθρωπότητας στην περιβόητη Νέα Εποχή... Τι θα είναι όμως αυτό το συμβάν; Θα έχει άραγε θετική ή μήπως θα έχει αρνητικό φορτίο; Βέβαια, γνωρίζουμε άριστα ότι οι ως άνω όροι είναι εξαιρετικά σχετικοί, εφόσον το «καλό» κάποιου είναι το «κακό» ενός άλλου κτλ. Όμως ο Πατροκοσμάς είναι σαφές ότι υπονοεί τα γεγονότα που θα σημάνουν τον φοβερό «Γενικό Πόλεμο» και που νομοτελειακά θα οδηγήσουν στο «Ποθούμενο» της Ρωμηοσύνης!...
Ήδη τον Μάιο του 2011, γράφαμε σε σχετικό μας άρθρο που δημοσιεύτηκε στην «Ε.Ω.» και τα εξής: «Η περιβόητη προφητεία του, ότι δηλ. «το Ποθούμενο θα έρθει όταν έρθουν δύο καλοκαίρια και δύο Πασχαλιές μαζί», πέφτει το έτος 2014! Γιατί; Διότι τη χρονιά εκείνη συμπίπτει το Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών (20 Απριλίου), ενώ ήδη από τώρα ειδικοί επιστήμονες (μετεωρολόγοι) κάνουν αναφορές ότι την ίδια χρονιά θα έχουμε γενική λειψυδρία και φοβερή ζέστη, με υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες, άρα δεν θα γνωρίσουμε καθόλου χειμώνα (θα συμπέσουν δηλ. δύο καλοκαίρια μαζί...)»! [ΣΗΜ.: το εν λόγω κείμενο συμπεριλαμβάνεται στην εργασία μας περί Πατροκοσμά, για την οποία αναφορά γίνεται πιο πάνω]. 
Πράγματι, από το 2011 και μετά «κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι». Πράγματα και καταστάσεις, για τα οποία κάναμε λόγο τότε (και που φάνταζαν «υπερβολικά» ή «ακραία» σε πολλούς..), τώρα πλέον είναι κοινώς αποδεκτά. Έκτοτε μεσολάβησαν η «αραβική άνοιξη», ο εμφύλιος στη Συρία, η «ελληνική κρίση», η εξάπλωση της χρηματοπιστωτικής κρίσης στον ευρωπαϊκό Νότο, η κατάρρευση της Μεταπολίτευσης στην Ελλάδα, ο οικονομικός Αττίλας στην Κύπρο, η «τουρκική άνοιξη», ο παρ’ ολίγον παγκόσμιος πόλεμος στη Μέση Ανατολή και, τώρα τελευταία, η ρωσοουκρανική διένεξη. Όλα αυτά δεν είναι παρά εφαρμογές του «λειτουργικού προγράμματος» υπό την κωδική ονομασία «Φάρος της Ανατολής», για το οποίο ο γράφων πρωτοέκανε αναφορά τον... Ιανουάριο του 2004! Κάποτε όλα τα παραπάνω φάνταζαν ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Τώρα όμως είναι η εφιαλτική πραγματικότητα... 
Πρόσφατα, σε βαρυσήμαντες αναλύσεις μας (τις οποίες διαβάζουν πρώτα απ’ όλα στις ξένες πρεσβείες, ψάχνοντας – μάταια όμως! – να βρουν τι κρύβεται από πίσω μας...) αναφερθήκαμε όχι απλά στα περί «διπλής Πασχαλιάς» και «διπλού Καλοκαιριού». Κάναμε λόγο επίσης για τον κίνδυνο έναρξης «διπλού παγκοσμίου πολέμου», που είναι βέβαιο ότι θα κατακάψει τον πλανήτη, εφόσον σ’ αυτόν θα γίνει χρήση θερμοπυρηνικών όπλων, καθώς και άλλων (άγνωστων τώρα) υπεροπλικών συστημάτων!
 Θα πιαστεί όμως «από πάνω» (δηλ. από την Ουκρανία) ή «από κάτω» (δηλ. από τη Συρία) ο νέος αυτός πλανητικός πόλεμος; Με τις ανάλογες για τον ελληνισμό συνέπειες (βλ. και τα κείμενά μας των προηγούμενων ημερών στην «Ε.Ω.»). Ένα είναι το βέβαιο: ότι σε περίπτωση που οι φόβοι πολλών ειδικών ερευνητών επιβεβαιωθούν και έχουμε το ξέσπασμα τέτοιου καταστρεπτικού πολέμου, τότε το μέλλον της ανθρωπότητας είναι είτε... σε άλλον πλανήτη (!) είτε στα έγκατα της γης σαν τερμίτες... 

http://www.volcanotimes.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου